INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA, 20 AUGUST, ORA 22:00

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Veste excelentă pentru CFR înaintea "dublei" cu Slavia Praga » De un deceniu n-am pierdut vreo calificare cu cehii!

Articol de , - Publicat luni, 19 august 2019 11:29

Dinamo, FC Vaslui, CFR Cluj, Astra, Petrolul și FCSB au trecut de fiecare dată de tururile preliminare, în ultimii zece ani, atunci când au jucat cu echipe din Cehia. 

Drumul CFR-ului pentru o nouă experiență în grupele Champions League trece prin Cehia! Ultima bătălie se va da chiar la Praga, pe terenul celor de la Slavia.  

Casele de pariuri din întreaga lume îi văd favoriți pe cehi, cota 1,44, în timp ce campioana României are cota 2,80 pentru o calificare în grupele celei mai importante competiții intercluburi din lume. 


"Toți jucătorii Slaviei sunt periculoși când ai buget de 47 de milioane de euro! Aş fi şi eu periculos cu CFR, dar noi avem doar 10 milioane. Jucăm cu adversari foarte puternici meci de meci şi trebuie iar să ne autodepăşim dacă vrem un miracol. Oricum, mi se pare penibil să câştigi patru meciuri cu patru echipe ca să ajungi în Champions League", spune Dan Petrescu. 

Chiar dacă bookmakerii nu cred în Camora și compania în confruntarea cu Slavia, istoria întâlnirilor România - Cehia spune cu totul altceva! Și e un mare punct forte pentru CFR. 

În ultimii zece ani, nicio echipă din România nu a pierdut calificarea în competițiile europene atunci când a jucat cu echipe cehe. Fie că a fost vorba de Dinamo, FC Vaslui, CFR Cluj, Astra, Petrolul sau FCSB, toate au reușit să treacă mai departe. Și-au jucat cu Slovan Liberec, Sparta Praga, Viktoria Plzen și Mlada Boleslav. 

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Veste excelentă pentru CFR înaintea

Ultima echipă ce a ratat calificarea a fost FC Vaslui, în sezonul 2008-2009, atunci când chiar Slavia Praga i-a eliminat din competiție pe vasluieni după 0-0 în deplasare în Cehia și 1-1 în România.

2,88 este cota caselor de pariurica să câștige CFR Cluj meciul de marți seară din Gruia, în timp ce cei de la Slavia au primit cota 2,70 pentru un succes la Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
spartcapus
spartcapus  •  19 August 2019, 17:20
Postat de andrei.f pe 19 August 2019, 17:16

În campionat, Mlada ,eliminată de Fcsb, a bătut Slavia, Niţă a luat vreo patru. Să vedem ce face cfr !

Niţă e la Sparta gigistule! Mai deschide si tu o carte, un goagăl macar!

andrei.f
andrei.f  •  19 August 2019, 17:17

În campionat, Mlada ,eliminată de Fcsb, a bătut Slavia, Niţă a luat vreo patru. Să vedem ce face cfr !

spartcapus
spartcapus  •  19 August 2019, 17:17

Tot casele alea de pariuri dadeau ieri 1,5 fcsb la victorie si 6 Poli Iasi. Nu va mai luati dupa ei!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează