INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // VIDEO Dan Petrescu, încrezător: „Până acum nu credea nimeni în Petrescu și în CFR Cluj” + De ce e atent la Stanciu

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 20:32

Dan Petrescu (51 de ani) a prefațat întâlnirea cu Slavia Praga din turul play-off-ului Ligii Campionilor și nu a ratat ocazia de scoate în evidență performanța sa la CFR Cluj.

  • CFR Cluj - Slavia Praga se joacă mâine, de la ora 22:00, în Gruia și va fi liveTEXT pe GSP.ro.  
  • Returul se va disputa miercuri, 28 august, de la ora 22:00.  
  • Câștigătoarea acestei duble manșe va accede în grupele Ligii Campionilor. 

„Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Petrescu şi în CFR Cluj! După acest meci s-au schimbat opiniile, iar băieţii mei au câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că, la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri, va fi imposibil să ne calificăm. Cehii au foarte mulţi jucători de atac foarte buni şi sigur că va fi greu să nu primim gol şi acasă şi în deplasare”, a declarat Dan Petrescu.

„Stanciu e un pericol”

Dan Petrescu laudă lotul adversarei din această manșă și recunoaște că nu îl va neglija pe Nicolae Stanciu (26 de ani), unul dintre cei doi români de la Slavia. 

„Nu știu dacă Nicolae Stanciu va juca de la început. Gândiți-vă că un fotbalist ca Băluță nu prinde lotul de 18, ca să realizați ce valoros e lotul Slaviei! Stanciu este jucător de naționala României, deja a dat două goluri pentru noua sa formație, are salariul cât au toți ai mei laolaltă! El va fi un pericol constant. Dar nu doar el va pune poarta noastră în pericol. Are clasă, șutează bine de la distanță, trebuie să avem mare grijă, mai ales la cum reușește să se desprindă de adversar. Anul trecut cehii au dat trei goluri la Chelsea acasă, sunt la alt nivel. Slavia este cea mai ofensivă echipă pe care am studiat-o în 16 ani de antrenorat!”, a spus Dan Petrescu.

Îl contrazice pe antrenorul Slaviei

Dan Petrescu este de părere că Slavia Praga este favorită clară, deși antrenorul cehilor, Jindřich Trpišovský, a declarat că șansele sunt 50-50. 

„Antrenorul Slaviei îşi motivează echipa când zice că sunt şanse egale, nu e corect să zici aşa. Stanciu are salariul cât toată echipa mea! Eu spun adevărul, ei sunt mari favoriţi. În România, când jucăm şi cu Chelsea, se zice că noi suntem favoriţi, nu mă miră”.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV CFR Cluj poate rămâne și fără Mihai Bordeianu! Două cluburi îl vor urmări din tribună la meciul cu Slavia Praga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
danirovl
danirovl  •  20 August 2019, 09:22

Petrescu se pricepe la "cantece de leagan" :))))ai adorme si pe astia ca pe celtic:))))...ai lauda pana l e da 3-4 :))))....

cneius
cneius  •  19 August 2019, 21:35

Slavia a dat 3 goluri la Chelsea fiindca a pierdut primul meci acasa si nu au mai avut nimic de pierdut ! Altele sint, deocamdata, datele problemei acum...

augustandre
augustandre  •  19 August 2019, 21:35

Intradevăr a răbufnit. Se vede și din video. Nu ar fi o idee rea înainte sa puneți titlul sa n-ai vizionati încă odată conținutul ;)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează