INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - LINCOLN 2-0

Camora nu e mulțumit de jocul lui CFR: „Dacă ne vom apăra ca astăzi, nu vom mai câștiga”

Mario Camora
Foto:Imago
Mario Camora Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 22:35 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 23:11

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-0, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Astfel, „feroviarii” trec cu 4-1 la general de campioana din Gibraltar și au asigurată calificarea în grupele Conference League. La finalul partidei, căpitanul clujenilor, Mario Camora a vorbit despre calificarea lui CFR.

CFR s-a calificat mai departe în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Young Boys. La finalul partidei cu campioana Gibraltarului, Mario Camora a taxat modul în care campioana României a ales să se apere în fața lui Lincoln.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Lincoln Red Imps, AICI !

”Ne-am calificat, dar vrem să mergem cât mai departe, lucrăm pentru a ajunge în Liga Campionilor. Adversarii nu aveau nimic de pierdut, au jucat mai relaxați, trebuie să vedem unde greșim. Vor veni adversari mai puternici, dacă ne vom apăra ca astăzi, nu vom mai câștiga. 

Trebuie să ne adaptăm stilului antrenorului, să asimilăm ce vrea Mister de la noi, să fim atenți la antrenamente. Dar avem 6 puncte în campionat, suntem în grafic, suntem în al 3-lea tur preliminar din Champions League, dar, într-adevăr, putem și mai bine. 

Vrem revanșa cu Young Boys Berna, toată lumea știe de ce nu ne-am calificat atunci. Visăm mai departe, am jucat cu ei, acolo am făcut egal, toată lumea știe de ce (n.r. CFR, care avea nevoie de victorie în retur pentru a se califica în şaisprezecimile de finală EL, conducea cu 1-0 în min. 90, când arbitrul a dictat un penalty controversat pentru elveţieni, arătând până la ultimul fluier trei cartonaşe roşii)”, a spus căpitanul clujenilor după partidă.

Mario Camora, încă un record pentru CFR Cluj

Căpitanul campioanei a ajuns azi la 50 de partide în competițiile continentale în tricoul lui CFR, fiind jucătorul cu cele mai multe prezențe europene din istoria clubului. Mai mult, e singurul străin care bifează această bornă pentru o echipă din România!

CFR Cluj, în grupele Conference League

Accederea în turul 3 preliminar UCL înseamnă că CFR este automat în grupele Conference League. Iar acolo, orice succes aduce în vistieria clubului câte 500.000 de euro, pe lângă bonusul de intrare în grupe, în valoare de 2,94 milioane de euro.

 Astfel, cu bonusurile venite din victoriile obținute în preliminariile UCL, CFR și-a asigurat aproximativ 4 milioane de euro din această campanie europeană. Iar dacă ardelenii trec și de turul 3 preliminar, banii vor fi și mai mulți.

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Să vină banii în Ardeal! Ce înseamnă pentru CFR calificarea în grupele Conference League

Antrenorul lui Lincoln nu e impresionat de CFR: „Au ajuns de 2-3 ori în careu și au marcat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
compay
compay  •  30 Iulie 2021, 13:54
Postat de Andrei Ionescu pe 28 Iulie 2021, 23:13

Dacă CFR joacă fazele de apărare ca in meciul cu Gibraltar atunci vor primi 3-4 goluri de la adversari mai puternici. Joc slab in apărare! Mai departe șansele sunt cam 30%.

Ai dreptate. Totuși, 30% e infinit mai bine decât 0% în cazul lui FCSB, Sepsi sau Craiova

qcod
qcod  •  29 Iulie 2021, 00:40
Postat de Andrei Ionescu pe 28 Iulie 2021, 23:13

Dacă CFR joacă fazele de apărare ca in meciul cu Gibraltar atunci vor primi 3-4 goluri de la adversari mai puternici. Joc slab in apărare! Mai departe șansele sunt cam 30%.

joaca la pariuri daca esti atat de sigur

jooferenc1907
jooferenc1907  •  28 Iulie 2021, 23:23

Mario, ia da`le o idee de 2 fundasi centrali portughezi...ceva in genul tau din vremea in care poposeai la Cluj! Poate, poate, preailuminatul management te asculta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează