INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Cine se impune în Real Madrid - Manchester City? Două cote MĂRITE pentru derby-ul optimilor din Liga Campionilor

Real Madrid a eliminat-o în 2016 pe Manchester City în semifinalele Ligii Campionilor, 0-0 în Anglia, 1-0 în Spania. Foto: Guliver/GettyImages
Real Madrid a eliminat-o în 2016 pe Manchester City în semifinalele Ligii Campionilor, 0-0 în Anglia, 1-0 în Spania. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 16:38

Real Madrid și Manchester City se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor.

„Galacticii” păreau de neclintit în urmă cu trei săptămâni, însă în ultimele patru meciuri au obținut o singură victorie, 4-1 cu Osasuna. Au fost eliminați din Cupa Regelui și au pierdut primul loc în La Liga. Real Madrid se transformă însă atunci când joacă în Ligă cu Zidane pe bancă. Ibericii au câștigat trofeul la precedentele trei ediții alături de tehnicianul francez! În plus, au o singură înfrângere pe teren propriu, 1-3 cu Juventus.

Manchester City a fost exclusă din Europa pentru următoarele două sezoane și, dacă nu va putea anula decizia la TAS, aceasta ar putea fi ultima șansă de a pune mâna pe trofeul Ligii Campionilor. Campioana Angliei a pierdut orice șansă la titlu, fiind la o distanță de 22 de puncte de liderul Liverpool, astfel că toată atenția echipei lui Guardiola se îndreaptă spre „dubla” cu Real Madrid. „Cetățenii” au obținut însă doar două remize în patru confruntări oficiale împotriva madrilenilor în Ligă.

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma derby-ului, un bookmaker important oferind cota 80 pentru victoria lui Real Madrid, dar și pentru cea a lui Manchester City. (detalii AICI!)

  • Real Madrid are un palmares fabulos în Ligă cu Zidane pe bancă: 25 de victorii, 9 egaluri și numai 5 înfrângeri; 
  • „Galacticii” au o singură înfrângere pe teren propriu în acest sezon, 3-4 cu Real Sociedad; 
  • City a pierdut ambele meciuri oficiale disputate pe „Santiago Bernabeu”, 2-3 în 2012 și 0-1 în 2016; 
  • Campioana Angliei are numai 3 meciuri fără gol primit în ultimele 13 deplasări; 
  • City a câștigat 8 din ultimele 10 deplasări.

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Real Madrid are are cotă 80, în loc de 2.90, iar cota lui City a crescut de la 2.38 la 80. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria „galacticilor” poate aduce un câștig de 400 de lei. La fel se întâmplă și în cazul unui pariu pe succesul „cetățenilor”! VERIFICĂ AICI condițiile oferte!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează