INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - MAN. UNITED 2-1

Cristiano Ronaldo continuă lupta cu recordurile » Lui Solskjaer i se cere demisia!

Cristiano Ronaldo a jucat meciul 177 în Ligă, egalând performanța lui Casillas, are 135 de goluri, alt record, și a marcat după 12 ani și jumătate pentru United în Champions.  Foto: Imago
Cristiano Ronaldo a jucat meciul 177 în Ligă, egalând performanța lui Casillas, are 135 de goluri, alt record, și a marcat după 12 ani și jumătate pentru United în Champions. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 10:55 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 12:53

Cristiano Ronaldo a jucat meciul 177 în Ligă, egalând performanța lui Casillas, are 135 de goluri, alt record, și a marcat după 12 ani și jumătate pentru United în Champions. Și totuși, Manchester a pierdut, 1-2, din cauza gafelor a doi ”diavoli”. Managerul Solskjaer e amenințat cu demiterea

Fără erorile coechipierilor săi Wan-Bissaka, eliminat când "diavolii" erau în avantaj, 0-1, și Lingard, "pasă de gol" în prelungiri pentru Siebatcheu, și acesta ar fi fost meciul lui Cristiano Ronaldo. Din cauza acelor gafe, Manchester a pierdut la Berna, 1-2.

Cristiano Ronaldo, record după record în Liga Campionilor

În Elveția, portughezul a egalat recordul de partide jucate în Ligă. De marți, și el are 177, la fel ca Iker Casillas. A marcat al 135-lea gol în Champions, alt record (15 peste Messi), al 16-lea la Manchester United. 

Nu mai punctase pentru Manchester în CL din 5 mai 2009, o "dublă" la 3-1 cu Arsenal în deplasare, în returul semifinalelor. Curios, în prima perioadă pe "Old Trafford", a avut nevoie de 27 de întâlniri pentru a puncta în Ligă. La întoarcere, a făcut-o după 13 minute!

Cristiano Ronaldo, 63 de goluri în CL după 30 de ani

Încă o performanță. Din cele 135 de goluri în cea mai importantă competiție, Ronaldo a înscris 63 după ce a împlinit 30 de ani. Cu 35 de reușite peste orice alt jucător la această vârstă! Chiar și după înfrângere, lusitanul rămâne optimist. "Nu a fost rezultat pe care îl voiam, dar acum e momentul să ne refacem forțele și să ne concentrăm la meciul următor", a comentat el pe social media.

Nu i-a plăcut când Ole Gunnar Solskjaer a decis să-l schimbe, după 71 de minute, însă managerul a explicat. Voia să-l protejeze, mai ales pentru că se juca pe teren artificial.

0,76este media golurilor pe meci a lui Cristiano în Champions (135 în 177)

2 șuturila poartă, ambele cadrate, a avut United marți; i-au aparținut lui CR7

Ronaldo în Ligă 

  • 177 de meciuri (record) 
  • 135 de goluri (record) 
  • 42 de assisturi (record) 
  • 16 goluri la Manchester United 
  • 105 goluri la Real Madrid
  • 14 goluri la Juventus

Presa britanică: „Băieții proști”

Presa britanică i-a criticat aspru pe cei doi vinovați de eșecul de la Berna. Wan-Bissaka, eliminatul pentru un tackling agresiv direct pe gleznă, și Lingard, care l-a lăsat singur cu De Gea pe Siebatcheu (90Ă5), la golul decisiv. "Băieți proști", au titrat tabloidele Daily Mirror și Star. Paul Scholes, o legendă a lui United, i-a reproșat fundașului dreapta: "Un atac fără minte".

„Capul lui Solskjaer va fi pe eșafod”

Rio Ferdinand, fost fundaș cu 455 de meciuri în 12 ani la Manchester, l-a avertizat la BT Sport pe managerul Ole Gunnar Solskjaer: "Acum este echipa sa, construită de el, după o frumoasă campanie de transferuri. Din acest moment, trebuie să transforme totul în trofee. Altfel, capul lui va fi pe eșafod, cum li se întâmplă oricărui manager".

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Mircea Lucescu, după egalul dramatic cu Benfica: „Din această perspectivă, noi am câștigat” + Nu a mai criticat arbitrii!
Dinamo Kiev - Benfica 0-0
Mircea Lucescu, după egalul dramatic cu Benfica: „Din această perspectivă, noi am câștigat” + Nu a mai criticat arbitrii!
Manchester United, dezastru total în Liga Campionilor! Statisticile care denotă neputința englezilor
REZULTATE
Manchester United, dezastru total în Liga Campionilor! Statisticile care denotă neputința englezilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  15 Septembrie 2021, 13:35

Manchester United si-a facut super lot dar are un antrenor slab...sa vina Zidane sau Conte si castiga 100% campionatul si in Ucl ajunge cel putin in semifinale...

radu876
radu876  •  15 Septembrie 2021, 13:16

sumi-gol, tu sa ne ierti, ca in august am fost betzi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează