INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA

CFR CLUJ - ASTANA // Dan Petrescu se plânge de tragerea la sorți din Liga Campionilor: „Am căzut rău!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 20:28

Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de tragerea la sorți din Liga Campionilor, unde CFR Cluj va juca în primul tur cu Astana din Kazahstan.

Clujenii au mărturisit că ar fi preferat alt oponent în dubla mansă din turul inaugural, distanța de peste 4000 de kilometri până la Astana și terenul sintetic pe care se va juca primul meci fiind principalele motive de îngrijorare pentru campioana României.

„Am căzut rău! Din cele cinci echipe posibile, n-aș fi vrut Steaua Roșie Belgrad, și bine că am evitat-o. 

Astana a fost a doua pe care nu o voiam, pentru că este o deplasare foarte lungă, joacă pe teren sintetic și e in plin campionat, într-o formă sportivă bună, are buget extraordinar, mulți bani, își permite să plătească un jucător din naționala României...

Nu a pierdut nici cu Atletico Madrid sau Galatasaray și asta spune multe despre forța ei pe teren propriu”, a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul este nemulțumit de faptul că echipa campioană a României nu a fost cap de serie nici în primul tur preliminar.

„Sunt surprins de poziția pe care CFR a avut-o la tragere la sorți, patru tururi preliminare și nici măcar cap de serie în primul. Este foarte greu pentru fotbalul românesc și sunt dezamăgit de cum sunt tratate campioanele din România”, a adăugat Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

Informații de la Ciprian Deac

Ciprian Deac poate fi atuul clujenilor în ceea ce privește informațiile despre gruparea din Kazahstan. Și asta pentru că mijlocașul din Gruia a jucat la Aktobe, rivala Astanei.

„Am vorbit cu Deac, și el s-a interesat de echipă, orice informație e bine venită. O să-i studiez foarte bine, așa cum fac de fiecare dată cu toți adversarii”, spune Dan Petrescu.

„În urmă cu doi ani am jucat în Kazahstan, cunosc destul de bine echipa, au jucători buni, nu vom avea meciuri ușoare. Vom juca pe un sintetic ciudat, nu prea am mai văzut ca la ei, dar noi trebuie să avem în cap doar să trecem în turul următor” Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

Cel mai valoros jucător din lotul Astanei este mijlocașul croat Marin Tomasov, 31 de ani, care valorează 3,5 milioane de euro. În lotul echipei se mai află și Antonio Rukavina, fundaș dreapta sârb, trecut pe la Villarreal.

Primul meci se va juca la Astana, în Kazahstan, pe 9-10 iulie. Returul are loc la Cluj, pe 16-17 iulie. În timp ce turul doi al UEFA Champions League va avea loc pe 23/24 și 30/31 iulie.

Citește și:

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, CFR Cluj - FC Astana // CFR Cluj și-a aflat adversara din primul tur al Ligii Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
jedela
jedela  •  01 Iulie 2019, 16:30

Auzi la asta cica nemultumit de cum sunt tratate echipele din Romania.... Sunt tratate exact asa cum si gluma de Liga 1 trateaza fotbalul profesionist....

fibra
fibra  •  19 Iunie 2019, 10:25

Având în vedere vâltoarea echipelor noastre, ne plângem de orice adversar.

chris_bu67
chris_bu67  •  19 Iunie 2019, 06:16

Personal ,cred că C.F.R.Cluj va trece de Astana!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close