INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - CHELSEA 0-1

ATLETICO - CHELSEA. Diego Simeone rămâne optimist după eșecul de la București: „Nu s-a decis totul, a mai rămas un meci”

Diego Simeone / foto: Cristi Preda (GSP) +27   FOTO
Diego Simeone / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 00:33 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 00:52

Diego Simeone (50 de ani), antrenorul lui Atletico Madrid, a vorbit despre înfrângerea suferită de madrileni în fața lui Chelsea, scor 0-1, în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. 

În ciuda înfrângerii suferite la București, antrenorul argentinian încă mai speră că Atletico va reuși să întoarcă soarta calificării. Returul va avea loc la Londra, peste trei săptămâni.

„A mai rămas un meci, nu s-a decis totul! Practic, aproape că n-a fost nicio ocazie în favoarea vreunei echipe în această seară. Cei de la Chelsea sunt, desigur, într-o poziție mai bună, au câștigat cu 1-0. Până la urmă, contează eficiența. A fost acea fază, inițial s-a dictat ofsaid, dar până la urmă s-a validat golul.

Cei de la Chelsea sunt mai bine poziționați în lupta pentru calificare, dar acest lucru se va decide la Londra, pe Stamford Bridge”, a spus Diego Simeone, la Digi Sport. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Atletico Madrid - Chelsea

Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
+23 FOTO
  • Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) Imago Images

ATLETICO MADRID - CHELSEA. Supergol pe Arena Națională! Olivier Giroud, „foarfecă” de senzație, după o fază controversată

Atletico Madrid - Chelsea Londra 0-1. VIDEO+ FOTO Magia lui Olivier Giroud decide partida de pe Arena Națională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  24 Februarie 2021, 08:43

Cholo are Anfield-ul in cap. Ca si Liverpool a incercat anu trecut remontada acolo, dar Atleti i-a pus la colt cu gratie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează