INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID

Diego Simeone, cu moralul la pământ după eliminarea dramatică a lui Atletico Madrid din Champions League: „Va fi greu să ajungem și în Europa League”

Diego Simeone/ foto Imago Images
Diego Simeone/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 10:18 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 11:00

Diego Simeone a fost demoralizat după ce Atletico Madrid a fost eliminată dramatic din Champions League.

Atletico a făcut 2-2 cu Bayer Leverkusen și a fost eliminată matematic din Ligă. Porto, echipa de pe locul doi, are 4 puncte peste spanioli, cu o etapă înainte de final.

UCL, etapa #5 » Barcelona, OUT din Champions League! Bayern s-a distrat pe Camp Nou + final de infarct la Atletico - Leverkusen
etapa #5
UCL, etapa #5 » Barcelona, OUT din Champions League! Bayern s-a distrat pe Camp Nou + final de infarct la Atletico - Leverkusen

Atletico putea salva însă meciul cu Leverkusen la ultima fază. Carrasco a ratat un penalty, mingea fiind respinsă de portar în față. Saul a fost pe fază și a trimis cu capul, dar mingea a lovit bara. Balonul a revenit în careu, Reinildo a șutat periculos, dar fundașii lui Bayer Leverkusen au respins.

Dacă Atletico ar fi dat gol la ultima fază, elevii lui Simeone ar fi jucat cu Porto pentru calificarea în optimi, în ultima etapă de grupe.

Diego Simeone: „Va fi greu să ajungem și în Europa League”

„Nu căutăm scuze, trebuia doar să marcăm. În acest meci am jucat la un nivel extrem de ridicat, mai ales în repriza a doua. Am ratat multe ocazii. Mă enervează faptul că nu am reușit să jucăm meciul decisiv la Porto, în ultima etapă.

E clar că e o lovitură dură, nu ne așteptam la asta, nu ne doream și nu era în planul nostru. Nu ne așteptam, dar asta este realitatea.

Va fi dificil să terminăm pe locul 3, pentru că trebuie să câștigăm, Porto va dori să câștige pentru a fi pe primul loc, iar Brugge va pierde cel mai probabil în Germania. Trebuie să câștigăm”, a declarat Diego Simeone, potrivit AS.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cadou de ziua lui » Interul lui Chivu a bătut Viktoria Plzen și s-a calificat în primăvara Youth League

De la Bruxelles, Harlem Gnohere a dat verdictul înainte de Anderlecht - FCSB + Cu ce ocupă acum „Bizonul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
meghi
meghi  •  27 Octombrie 2022, 19:20

Hai ca nu-i greu, locul 4 va onoreaza !!!!!

cipinho79
cipinho79  •  27 Octombrie 2022, 13:41

mult mai dramatic e ca nu fundasii au respins ultimul sut!!! dupa ce Carrasaco a ratat penalty, apoi din bara transversala a fost sutata de un spaniol si cine a scos-o din traiectoria spre gol? Carassco toata ziua! cand is vor da seama suporterii madrileni ca nu doar ca a ratat penalty decisiv dar a mai si scos-o de pe lina portii, sigur nu mai are viata buna la Athletico...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Octombrie 2022, 12:44

Adevărul e că la faza penalty-ului Carrasco a fost belea. Mai întâi a executat cumplit de prost, apoi a respins mingea expediată de către Reinildo, minge care se ducea în plasă! Așa ceva...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează