INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - LIVERPOOL 2-3

Diego Simeone explică de ce nu l-a salutat pe Klopp: „Nu îmi place!” » Ce a declarat antrenorul lui Liverpool

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 10:44 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 12:51

Liverpool a câștigat pe terenul lui Atletico Madrid, 3-2, în grupele Champions League, la capătul unui meci tensionat.

La finalul partidei de pe „Wanda Metropolitano” a avut loc un moment rar întâlnit în fotbal: cei doi antrenori nu s-au salutat.

Diego Simeone a fugit la vestiare după Atletico Madrid – Liverpool

După fluierul de final, Diego Simeone, antrenorul madrilenilor, a luat-o la fugă spre vestiar, fără să mai dea mâna cu Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool.

Diego Simeone explică de ce nu l-a salutat pe Klopp: „Nu îmi place!” » Ce a declarat antrenorul lui Liverpool
Diego Simeone a luat-o la fugă spre vestiar

Camerele TV l-au surprins pe neamț fiind nemulțumit de gestul lui Simeone și spunând „Așa nu, așa nu!”. Totuși, la conferință, Klopp a avut alt discurs, declarând că nu e supărat pe adversarul său.

Diego Simeone explică de ce nu l-a salutat pe Klopp: „Nu îmi place!” » Ce a declarat antrenorul lui Liverpool

„Nu eram supărat deloc. Dacă vreți să faceți o știre din asta, sigur. Am vrut să dau mâna cu el, iar el nu a vrut în acel moment. Înțeleg. Fugea spre vestiar. Este o persoană emoțională. Eu la fel. Ați spus că eram supărat. Dar nu eram. Acum sunt supărat pentru că am fost întrebat de asta.

Respect mult ce face Atletico. Eu nu aș putea face asta. Nu sunt la fel ca Diego. Nu aș putea juca precum el, dar el e aici de 10 ani și are un succes incredibil. Nu joacă fotbalul care-mi place mie, dar le place lor. Îl respect mult”, a declarat Jurgen Klopp, citat de AS.

Înțeleg că Atletico și fanii sunt supărați din cauza anumitor decizii ale arbitrului. Dar penalty-ul pentru noi a fost clar, iar al lor nu a fost.

- Jurgen Klopp

Diego Simeone: „Nu îmi place”

La conferință, Simeone a explicat de ce nu a dat mâna cu Jurgen Klopp.

„Eu niciodată nu salut la finalul meciului. Nu îmi place. Nu sunt de acord cu această idee. Nu cred că e sănătos pentru că mereu exista cineva care nu este mulțumit de meci. Asta e modul în care gândesc. Dar, cu siguranță când îl voi vedea îl voi saluta fără probleme”, a spus antrenorul argentinian.

VIDEO Klopp, încântat de victoria cu Atletico Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mesajul lui Messi după prima dublă la PSG: „Era important să facem asta”

Incidente în meciul lui Istvan Kovacs din Liga Campionilor: „Dezgustător!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Octombrie 2021, 13:38

Băi Simioaneee!!! Păi ție nici nu are cum să-ți placă un antrenor ADEVĂRAT și cu un caracter frumos precum Kloop!!! Simioaneee! Ești un om mic și fără onoare!!!

svenhassel
svenhassel  •  20 Octombrie 2021, 13:20

Dan Petrescu povestea un episod interesant, apropo de sportivitatea britanica. Marcase golul victoriei impotriva Angliei, dupa meci, astepta in autocar sa revina la hotel, la un moment dat urca selectionerul Angliei, Hoddle care vine sa-l imbratiseze si sa-l felicite pentru golul marcat. Desi acea infrangere le diminua sensibil sansele de calificare, selectionerul englezilor l-a felicitat pe fostul sau jucator. In alta ordine de idei, Ahn marcheaza golul calificarii pentru Coreea de Sud contra Italiei, iar reactia imediata a patronului Perugiei, controversatul Luciano Gaucci a fost sa-l concedieze in direct pe jucatorul coreean, “vinovat” de eliminarea Italiei! Doua moduri diametral opuse de-a vedea sportul si notiunea de fair-play.

minos3
minos3  •  20 Octombrie 2021, 13:03
Postat de toss pe 20 Octombrie 2021, 12:32

Desi nu imi place Simeone, ce zice el are logica. Adica in timpul meciului se injura, se scuipa si la final sa dea mana ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, doar de dragul fair-play-ului? Hai serios, inseamna ca nu aveti caracter. Cert e ca nu l-am urmarit la victorii, sa vad daca da mana. Daca da mana la victorii, atunci chiar nu are scuza cu fuga de acum.

Dar de ce in timpul meciului trebuie sa se injure si sa se scuipe? Legat de atitudinea din trecut, am gasit pe youtube urmatoarele: *** Este chiar cu Klopp. Deci Simeone poate sa fie si ok. Mai bine ar recunoaste ca era suparat si nervos, motiv pentru care a fost nesimtit, decat sa vina cu scuze penibile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează