INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - BAYERN 1-2

FOTO DINAMO KIEV - BAYERN. Mai ceva decât Eșanu! Ce cadou era să primească Lucescu de la Neuer + Turcii l-au „ars” pe român

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 20:30 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 21:45

Portarul lui Bayern, Manuel Neuer (35 de ani), a fost protagonistul unei gafe de tot râsul în prima repriză de pe terenul lui Dinamo Kiev, 2-1 pentru campioana Germaniei, în etapa a cincea din grupele Ligii Campionilor.

În minutul 35, la 1-0 pentru Bayern, Tsygankov a pătruns în careu, dar a fost blocat de intervenția lui Goretzka, care a trimis prin alunecare mingea către portarul Manuel Neuer.

Cunoscut pentru jocul său de picior excelent, Neuer a luftat incredibil. Mingea a sărit din terenul afectat de ninsoarea abundentă, iar legendarul portar a dat pe lângă ea în momentul în care a vrut să degajeze din prima,amintind de gafele în serie comise în Liga 1 de dinamovistul Mihai Eșanu. 

Mingea s-a scurs spre poartă, dar, din fericire pentru Bayern, a lovit bara laterală și a ieșit în corner. 

+4 FOTO

Penalty refuzat de turci lui Dinamo Kiev

Cea mai controversată fază a primei reprize a avut loc în minutul 40, tot la 1-0 pentru germani, când Dinamo Kiev a cerut penalty. Buyalski a căzut în careu după un duel cu Lucas Hernandez, dar arbitrul turc Halil Umut a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor.

Ulterior, arbitrul a revăzut faza cu ajutorul Arbitrajului Video și a decis că duelul a fost unul regulamentar, cu toate că pe reluări se poate vedea că există contact între fotbalistul lui Bayern și jucătorul lui Lucescu. Comentatorul TV Digi Sport s-a pronunțat tranșant în direct: „Penalty clar pentru ucraineni!”. 

La două minute după, Kingsley Coman a marcat pentru 2-0, scorul cu care s-a intrat la cabine.  

Citește și:

Toate rezultatele serii din UEFA Champions League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dragdim
dragdim  •  24 Noiembrie 2021, 14:24
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 24 Noiembrie 2021, 00:22

Esanu a gresit de 2 ori, Vlad de 20, dar titlul e "Mai ceva ca Esanu"

Baciul lor e mai ortoman și are oi mai multe……Esanu nu e pe lista buna.

vendredi13
vendredi13  •  24 Noiembrie 2021, 09:23

Ce treabă are Eșanu cu articolul? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxgold
maxgold  •  24 Noiembrie 2021, 00:29
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 24 Noiembrie 2021, 00:22

Esanu a gresit de 2 ori, Vlad de 20, dar titlul e "Mai ceva ca Esanu"

unde naibi a gresit vlad de 20 de ori? poti numara degetele de la o mana de cate ori a gresit vlad in ultimele aproape 100 de meciuri pentru Steaua din liga 1,plus ca a avut de 10 ori mai multe parade. pe cand esanu in putinele meciuri a gresit non stop. deci pica treaba aia spusa de tine.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează