INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - CHELSEA

Helmuth Duckadam a izbucnit, înainte de Atletico Madrid - Chelsea: „De ce nu se joacă în Spania? Vreau să văd reacția autorităților”

Helmuth Duckadam / Sursă foto: GSP
Helmuth Duckadam / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 18:40 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 19:02

Helmuth Duckadam (61 de ani), câștigător al Cupei Campionilor alături de Steaua în 1986, e nemulțumit că autoritățile din România au permis disputarea meciului Atletico Madrid - Chelsea, contând pentru optimile de finală ale Champions League, la București.

  • Din cauza restricțiilor impuse în pandemie de guvernul de la Madrid, care au interzis zborurile dinspre Marea Britanie (cu excepția celor în care se află cetățeni sau rezidenți din Spania ori Andorra), Atletico nu a putut juca pe „Wanda Metropolitano" meciul cu Chelsea, din turul „optimilor" Champions League. 
  • Azi, 23 februarie, partida se va disputa pe Arena Națională, fără spectatori. Manșa secundă va avea loc trei săptămâni mai târziu, pe „Stamford Bridge".
  • Partida se joacă la București și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Look Sport+ și TV Telekom Sport 2.

„De ce nu se joacă în Spania? Aș vrea să văd reacția autorităților noastre, care ne tot ceartă. De ce se joacă în România? De ce nu se stă 14 zile, cum au stat Simona Halep și toți în Australia? (n.r - carantinarea obligatorie la care au fost supuși jucătorii de tenis la Melbourne).

De ce nu s-a jucat în Spania? Aceleași lucruri s-ar fi întâmplat și acolo. Jucătorii tot n-ar fi ieșit pe stradă, cum nu ies nici aici”, a afirmat „Eroul de la Sevilla”, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Atletico Madrid a câștigat Europa League la București

Atletico Madrid are aminitri plăcute în legătură cu Arena Națională. În 2012, gruparea din capitala Spaniei a învins-o la București pe Athletic Bilbao, scor 3-0, în finala Europa League. Evenimentul a fost un succes din punctul de vedere al organizatorilor, stadionul fiind populat la capacitate maximă - 52.347 de spectatori.

Echipa iberică a aterizat duminică noapte pe „Henri Coandă”. „Salutare, București! Am ajuns deja în capitala României. Ce amintiri frumoase avem în acest oraș!”, a fost mesajul postat pe pagina de Twitter a roș-albilor, alături de patru fotografii pe aeroport, cu Koke (singurul care era în lotul „colchoneros” în 2012), Oblak, João Félix și Renan Lodi.Diego Simeone nu îi are în grupul de 21 de jucători pe Giménez, Carrasco, Vrsaljko, accidentați, Héctor Herrera, nerefăcut după coronavirus, și Trippier, suspendat pentru pariuri. A adus în schimb doi juniori: Álvaro și Ricard.

Citește și alte știri despre meciul Atletico Madrid - Chelsea: 

Cine vine la București! Luis Suárez, resuscitat de Simeone: „Te face să dai mai mult decât ai crede că poți”

EXCLUSIV Chelsea, decizie inedită înainte de meciul cu Atletico Madrid de pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2108418472568457
Cristian Miu  •  24 Februarie 2021, 00:25

Pentru ca suntem gunoierii Europei, precum spunea Dl Vadim în 93 ca vom ajunge.... Nu contam.... suntem săracii Europei și nu avem nici un cuvânt de spus....Lor le convine, ne folosesc cum vor ei... La asta a dus coruptia

ali.bec
ali.bec  •  23 Februarie 2021, 21:13

Ai dreptate Helmuthe, dar îți explic eu dece se poate: pentru ca și fecesebeleaua a putut veni din Turcia fără a sta in carantina și 2) pentru ca Arena va fi închiriată prin intermediul unei firme becalifere care trebuie sa-și scoată un ban.

Destrug
Destrug  •  23 Februarie 2021, 20:52

Petru ca baietii aia platesc niste bani si nu prea ne permitem sa-i refuzam. Pentru ca este raspunderea lor daca se infecteaza unii pe altii, nu este treaba noastra, isi asuma. Pentru ca oricum ne vin conationali din Anglia ca sa ne mai facem griji pentru o echipa de fotbal care este verificata si rasverificata. Sa-ti mai spun Dukadame? Vorbeai mult si prost si inainte sa pleci de la FCSB dar acum depasesti absurdul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează