INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

Erling Haaland, cifre extraterestre: i-a depășit pe Luis Suarez și Rivaldo în Liga Campionilor! Ce spune Guardiola de clauza lui de reziliere

Erling Haaland, foto: Imago
Erling Haaland, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2022 10:21 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 10:29

Mașina de goluri scandinavă Erling Haaland a reușit încă o „dublă” și la Manchester City - Copenhaga (5-0). Are acum 28 de reușite în Liga Campionilor, mai multe decât Luis Suarez și Rivaldo (27). În acest start de sezon, e golgheter și în Champions (5), și în Premier League (14).

Nu mai e nicio surpriză când Haaland înscrie. Norvegianul e un magnet de ocazii, de goluri. Mingea îl caută în fața porții și el aproape că nu iartă nimic. 

Dan Petrescu încă poate pleca de la CFR Cluj! Pe cine vrea să aducă Varga în locul lui
CFR CLUJ
Dan Petrescu încă poate pleca de la CFR Cluj! Pe cine vrea să aducă Varga în locul lui

Erling Haaland, schimbat la pauză de Guardiola: „A jucat mult, iar meciul era sub control" 

A fost la fel contra danezilor de la FC Copenhaga. „Dublă” în 32 de minute, putea fi al patrulea hattrick în 12 meciuri la Manchester City, dar Pep Guardiola anunțase că „se va și odihni, nu va juca în unele partide”. Și managerul l-a înlocuit miercuri seară, la pauză. 

Cu aceste ultime două goluri, scandinavul a ajuns la 28 de reușite în 22 de meciuri de Champions. La 22 de ani, a depășit deja două nume mari în istoria Ligii, Luis Suarez și Rivaldo (ambii 27). În ritmul lui incredibil, EBH îi va întrece la un moment dat și pe Cristiano (140) și Messi (127), primii doi în ierarhia all-time. 

Când de-abia au trecut două luni de la startul sezonului, Haaland e golgheter și în Premier, și în Champions League. 

Guardiola a explicat de ce l-a schimbat după prima repriză: „A jucat multe minute, iar meciul era sub control. Dacă ar fi fost mai strâns, Erling ar fi rămas pe teren”. 

Pep Guardiola: „Erling Haaland nu are o clauză pentru Real Madrid" 

Managerul a vorbit și despre alt subiect mult discutat în această perioadă. Clauza de reziliere a contractului cu City, speculându-se că nordicul poate fi cumpărat de Real până în 2024 cu 180 de milioane de euro. O sumă nu foarte mare pentru Madrid. 

Dar Pep a precizat: „Nu e adevărat, Haaland nu are o clauză specifică nici pentru Real, nici pentru alt club. Ce să mai spun? Am senzația că este incredibil de fericit aici”. 

19 goluria marcat Erling Haaland în 12 meciuri la Man. City în toate competițiile: 14 în Premier (8 partide) și cinci în Champions League (3)

Vezi aici golurile marcate de Haaland în derby-ul cu United

Citește și alte știri de Liga Campionilor: 

Ce note a luat Tătărușanu în presa din Italia, după 0-3 cu Chelsea în Ligă: „Nu a părut sigur, a lăsat mingea să treacă la centrări”

Luciano Spalletti, în al nouălea cer la Napoli, după 6-1 cu Ajax: „Și Maradona ar fi fost mândru de această echipă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
brujo
brujo  •  06 Octombrie 2022, 20:01
Postat de Jean33 pe 06 Octombrie 2022, 12:22

dar ca sa vezi, nu se retrag. Ba mai mult ... vor sa organizeze niste jocuri olimpice de iarna in desert ... cheltuind sute de miliarde. Ca ... de ce nu :)) Iar energia ajunge la preturi pe care saracii nu si le pot permite. Vezi vreo legatura?

Si daca se plictisesc de sportul asta ? :)))) Iti dai seama ca ei nu prea stiu cu mingea, la ei e o distractie si posibil spalare de bani ...

propaganda
propaganda  •  06 Octombrie 2022, 16:27

O sa fie peste Suarez, dar peste Ronaldo niciodata. El e un atacant de rau, ca si Lewandowski. Lewandowski ulterior facea si mijlocul, dar tot inutil ramanea pe langa Messi sau Ronaldo.

Jean33
Jean33  •  06 Octombrie 2022, 12:22
Postat de brujo pe 06 Octombrie 2022, 12:02

Daca se retrag arabii din diferite cauze ... se duce in championship. :))))

dar ca sa vezi, nu se retrag. Ba mai mult ... vor sa organizeze niste jocuri olimpice de iarna in desert ... cheltuind sute de miliarde. Ca ... de ce nu :)) Iar energia ajunge la preturi pe care saracii nu si le pot permite. Vezi vreo legatura?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează