INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - CHELSEA

VIDEO Gazeta i-a surprins pe fanii lui Atletico Madrid la porțile Arenei Naționale, înaintea meciului cu Chelsea

Cei patru fani au primit invitații din partea lui Atletico pentru a vedea meciul din tribunele Arenei Naționale.
Cei patru fani au primit invitații din partea lui Atletico pentru a vedea meciul din tribunele Arenei Naționale.

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 21:33 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 22:16

Atletico Madrid - Chelsea, unul dintre „șocurile” optimilor din Champions League, se joacă în această seară, la București. Din păcate, partida se dispută fără spectatori, spre dezamăgirea fanilor lui Atletico din România.

  • Din cauza restricțiilor impuse în pandemie de guvernul de la Madrid, care au interzis zborurile dinspre Marea Britanie (cu excepția celor în care se află cetățeni sau rezidenți din Spania ori Andorra), Atletico nu a putut juca pe „Wanda Metropolitano" meciul cu Chelsea, din turul „optimilor" Champions League. 
  • Azi, 23 februarie, partida se va disputa pe Arena Națională, fără spectatori. Manșa secundă va avea loc trei săptămâni mai târziu, pe „Stamford Bridge".
  • Partida se joacă la București și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Look Sport+ și TV Telekom Sport 2.

Totuși, patru dintre susținătorii trupei lui Diego Simeone au fost mai norocoși. Aceștia și-au făcut apariția la porțile Arenei Naționale, unde au fost surprinși de Theodor Jumătate, trimisul Gazetei Sporturilor la stadion. 

„Gașca de la București” și-a făcut apariția la Arena Națională

Cei patru fani au primit invitații din partea lui Atletico pentru a vedea meciul din tribunele Arenei Naționale. La intrarea în stadion, au cântat în fața jurnaliștilor prezenți la fața locului.

Reuniți sub titulatura de „Gașca de la București”, suporterii lui Atletico au înființat fan club-ul în 2011, cu un an înainte ca Atleti să câștige finala Europa League găzduită de capitala României. Din grup fac parte spanioli care trăiesc în România, iar președintele asociației este Leandro Arias, un iberic care trăiește de 13 ani la București și este căsătorit cu o româncă.

Atletico Madrid a câștigat Europa League la București

Atletico Madrid are aminitri plăcute în legătură cu Arena Națională. În 2012, gruparea din capitala Spaniei a învins-o la București pe Athletic Bilbao, scor 3-0, în finala Europa League. Evenimentul a fost un succes din punctul de vedere al organizatorilor, stadionul fiind populat la capacitate maximă - 52.347 de spectatori.

Citește și alte știri despre meciul Atletico Madrid - Chelsea

Gafă a presei din Anglia, înainte de Atletico Madrid - Chelsea: „Meciul se joacă în România, pe Puskas Arena din Budapesta”

Helmuth Duckadam a izbucnit, înainte de Atletico Madrid - Chelsea: „De ce nu se joacă în Spania? Vreau să văd reacția autorităților”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează