INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

VIDEO Trei nume legendare din fotbalul mondial explică de ce PSG nu poate câștiga Liga Campionilor: „Pochettino trebuie să plece mâine!”/ „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Rio Ferdinand (43 de ani), Thierry Henry (44 de ani) și Jamie Carragher (43 de ani) o exclud pe PSG din lupta pentru trofeul Ligii Campionilor.
Rio Ferdinand (43 de ani), Thierry Henry (44 de ani) și Jamie Carragher (43 de ani) o exclud pe PSG din lupta pentru trofeul Ligii Campionilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 15:48 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 16:34

Rio Ferdinand (43 de ani), Thierry Henry (44 de ani) și Jamie Carragher (43 de ani) o exclud pe PSG din lupta pentru trofeul Ligii Campionilor. 

Cele 3 legende ale fotbalului mondial îi acuză pe Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar de indolență și îl sfătuiesc pe Mauricio Pochettino să părăsească urgent echipa. 

Messi, pus la zid de un fost adversar: „Începe să mă enerveze! Leo, nu ți-e rușine?!”
PSG
Messi, pus la zid de un fost adversar: „Începe să mă enerveze! Leo, nu ți-e rușine?!”

De ce crede Ferdinand că PSG nu are șanse în Liga Campionilor

Întreaga dezbatere a pornit de la o fază analizată de Rio Ferdinand, fostul mare fundaș al lui Manchester United. În momentul unui atac pozițional al lui Manchester City, Messi, Mbappe și Neymar priveau de la centrul terenului cum 7 colegi se apără în fața a 8 adversari. 

@btsport

Rio says Neymar, Messi, and Mbappe's lack of defensive effort means PSG wont win the #ucl 👀 #psg #neymar #messi #mbappe #championsleague #football

♬ she knows - favsoundds

Ferdinand a comentat momentul: „Nu am jucat în viața mea într-o echipă în care să văd sau să permit așa ceva. Oricât de buni ar fi cei 3, și nu le poți nega calitățile, nu poți câștiga trofeele importante în modul ăsta. Ca jucător, dar și ca manager, trebuie să faci mai mult”.

Pochettino, sfătuit să plece de la PSG

Jamie Carragher, fostul apărător al lui Liverpool, a fost contrariat de imaginile văzute și a exclamat: „Pochettino trebuie să plece de la acel club! Are șansa să meargă la Manchester United și trebuie să o facă. Eu aș face-o chiar mâine! Din cauza celor 3 trebuie să o facă”.

Știți de unde vine frustrarea? Cei din spate sunt frustrați când văd că ceilalți nu se retrag. În fotbalul modern e imposibil sa te aperi cu doar 7 jucători, oricât de mare ai fi.

- Thierry Henry, campion mondial cu Franța în 1998

Citește și alte știri din fotbalul european: 

E tot mai aproape! PSG și Zidane negociază de mai multe săptămâni!

Povestea senzațională a lui Junior Messias, eroul din Atletico - Milan » La 25 de ani era curier și demola clădiri: „Mi-a trecut prin cap tot ce am trăit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
melcul_furios
melcul_furios  •  25 Noiembrie 2021, 18:43
Postat de talpaiadului pe 25 Noiembrie 2021, 17:13

Messi a scazut foart mult in ultimii 4-5 ani. Inca de la Barcelona se plimba pe teren, mai ales in meciurile importante in care era tinut bine si nu-i iesea jocul. Neymar asa a fost mereu. Nu Mbappe e problema, el macar duce atacul in spate. Problema mare la PSG este insa apararea, care e destul de slaba chiar daca cei trei nu coboara suficient, multe goluri se iau pe greseli individuale sau de pozitionare a aparatorilor si nu din cauza superioritatii numerice a adversarilor. Poate intrarea lui Ramos va ordona apararea cat de cat si atunci alta va fi fatza echipei. Pochettino trebuie sa plece imediat, PSG este o palarie prea mare pentru el.

Nu este vorba de antrenor ci de lot, au adunat prea multe vedete si nu ai cum sa faci echipa cu ei, exact asa cum ai avea in aceeasi echipa pe Mbappe si pe Cristiano, care joaca amandoi pe aceeasi pozitie si s-ar incurca iar daca unul joaca pe alta pozitie nu mai da randament. Oricine ar veni antrenor o sa aiba o problema cu lotul ala, Messi nu mai poate alerga de niste ani si Neymar nu se apara niciodata. In plus Mbappe e varf, sta mereu in fata.

michael
michael  •  25 Noiembrie 2021, 18:31

PSG nu a fost niciodată favorită la UCL! Anul de glorie a fost sezonul trecut, mai mult de atât nu poate, chiar dacă qatarezul va mai investi 2 mld. $!! Nu întotdeauna banii rezolvă totul! LA acest moment sunt echipe mult mai titrate, care pot câștiga UCL.

reteleanu
reteleanu  •  25 Noiembrie 2021, 17:47

toti 3 sunt exceptionali, dar...uitati-va la meciurile integrale ale argentinei in 1986. maradona era pe tot terenul. la un nivel mai jos, asa erau si di stefano, pele, nu mai vorbim de cruyff, ba si messi in perioada barcelona. un jucator care se vrea complet nu asteapta in gura portii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează