INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINAL 8

Final 8-ul din Champions League, în pericol?! Noi restricții impuse în Lisabona

City s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Real Madrid în turul optimilor Champions League // FOTO: Guliver/GettyImages +11   FOTO
City s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Real Madrid în turul optimilor Champions League // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 12:39 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 12:58

Lisabona în carantină? Premierul portughez a impus mai multe restricţii, după reapariţia focarelor de coronavirus. Fazele finale ale UEFA Champions League sunt programate în capitală la mijlocul lui august.

După ce landul Renania de Nord-Westfalia a instituit carantina în mai multe zone, pentru a izola focarele noi de coronavirus apărute, ameninţând disputarea Final Eight din Europa League, şi portughezii au probleme! Numărul cazurilor pozitive a reînceput să crească alarmant în Lisabona, chiar gazda fazelor eliminatorii ale Ligii Campionilor. Premierul Antonio Costa a decis să instituie noi măsuri restrictive, după o lună de relaxare.

Barurile se închid la 20!

De mâine vor intra în vigoare mai multe reguli în toată regiunea capitalei lusitane pentru a stopa transmiterea comunitară a bolii. Printre limitările impuse figurează interzicerea adunărilor publice cu peste zece persoane, la jumătate faţă de baremul stabilit anterior, însă şi închiderea barurilor şi a unităţilor comerciale după ora 20!

UEFA a mutat Final Eight de la Istanbul la Lisabona, unde ar trebui să se dispute între 12 şi 23 august cele şapte meciuri din „sferturi", semifinalele şi finala, ultimul act pe „Da Luz" fiind posibil chiar cu fani în tribune. 

6 deceseşi 345 de noi cazuri pozitive au fost raportate ieri în Portugalia. Bilanţul total e de 1.540 de morţi şi aproape 40.000 de infectaţi cu coronavirus

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

FOTO. Imagini spectaculoase de la Barcelona - Bilbao

+7 FOTO

Citește mai multe ștri din fotbalul european:

3 jucători de la PSG au avut coronavirus » Le-au fost depistați anticorpi în sânge

Lovitură pentru Pep Guardiola! Sezon terminat în Premier League pentru starul formației

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează