INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINAL 8

Final 8-ul Ligii Campionilor în pericol » La Lisabona crește numărul cazurilor de COVID-19

„Sferturile”, semifinalele și finala Champions League ar trebui să se joace între 12 și 23 august în Portugalia // Sursă foto: Getty
„Sferturile”, semifinalele și finala Champions League ar trebui să se joace între 12 și 23 august în Portugalia // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 16:31 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 16:31

„Sferturile”, semifinalele și finala Champions League ar trebui să se joace între 12 și 23 august pe arenele „Da Luz” și „Jose Alvalade”, dar capitala Portugaliei se izolează din nou!

Pe 17 iunie, când a anunțat toatele datele fazelor finale ale cupelor europene, UEFA a crezut că nu va mai fi nicio problemă. A transformat „sferturile", semifinalele și finalele într-un Final 8 și la Champions, și la Europa League.

Final 8-ul Ligii Campionilor în pericol

Dar faza decisivă a Ligii (programată între 12 și 23 august la Lisabona) e în pericol. În ultimele zile, numărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmant în capitala Portugaliei și guvernul lusitan le-a cerut locuitorilor unor cartiere de la periferia orașului să respecte din nou la maximum măsurile de izolare.

Deocamdată, nu e panică la UEFA. „Suntem în contact permanent cu federația portugheză și cu autoritățile portugheze. Sperăm că totul va fi bine și că va fi posibil să organizăm turneul la Lisabona", a comentat forul continental pentru L'Équipe, precizând: „Momentan, nu e niciun motiv să ne gândim la planul B".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, mereu la vânătoare de recorduri: și-a luat cel mai scump Rolex!

Benfica, în criză profundă! Antrenorul și-a dat demisia. Vine Mauricio Pochettino?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close