INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - ȘAHTIOR DONEȚK

Ovidiu Haţegan, delegat din nou în Liga Campionilor » Partida pe care o va conduce arbitrul român

Ovidiu HAȚEGAN
Ovidiu HAȚEGAN

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 23:31 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 23:38

Ovidiu Haţegan (41 de ani) este delegat la un meci din grupele UEFA Champions League.

  • Inter - Șahtior Donețk din etapa 5 a Ligii Campionilor este programat miercuri seară, 24 noiembrie, de la ora 19:45 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport +, dar și LiveSCORE pe Gsp.ro

„Centralul” din Arad va conduce meciul dintre Inter Milano și Șahtior, din grupa D. Acesta îi va avea ca asistenți pe Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Radu Petrescu. Arbitrii VAR vor fi germanii Christian Dingert (arbitru VAR) și Marco Fritz (asistent VAR), a anunțat FRF.

Istvan Kovacs, delegat în meciul tur

Meciul tur dintre Șahtior Donețk și Inter a fost arbitrat tot de un român. Istvan Kovacs (37 de ani) a fost delegat în partida de pe Olimpiyskiy Stadium, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Pentru Ovidiu Hațegan va fi a patra partidă arbitrată în grupele Ligii Campionilor din acest sezon, după Atletico Madrid – FC Porto 0-0, Benfica – Bayern 0-4 și Dinamo Kiev – Barcelona 0-1, informează sursa menționată anterior.

Liga Campionilor, etapa #5: Chelsea a umilit-o pe Juventus, Barcelona tremură pentru calificare » Rezultatele serii + clasamentele
ETAPA #5
Liga Campionilor, etapa #5: Chelsea a umilit-o pe Juventus, Barcelona tremură pentru calificare » Rezultatele serii + clasamentele

Inter, cu gândul la primăvara Ligii Campionilor

Inter a început din nou greoi în Liga Campionilor, exact ca în sezonul trecut. Pusă în gardă de rezultatele din primele două etape, campioana din Serie A a reușit să lege două victorii la rând cu Sheriff Tiraspol. Cu o victorie în fața lui Șahtior, „nerazzurrii” ar fi cu un pas mai aproape de primăvara din UEFA Champions League.

0 goluriInter n-a marcat niciun gol în primele două meciuri din grupă

Înaintea duelului din Liga Campionilor, Inter a avut meci tare și în Serie A. Campioana Italiei a câștigat, scor 3-2, derby-ul cu Napoli.

Dincolo, în campionatul Ucrainei, Șahtior are șase victorii la rând și e pe poziția a 2-a, la egalitate de puncte cu trupa lui Mircea Lucescu.

Citește și:

Liga Campionilor, etapa #5: Mircea Lucescu vs Bayern » Programul de marți + clasamente

Jose Mourinho, despre promisiunea pe care i-a făcut-o noului puști-minune al lui AS Roma: „A venit la mine să se asigure că nu am uitat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  23 Noiembrie 2021, 11:41

Urmatorul meci pe care l va face praf !

fibra
fibra  •  23 Noiembrie 2021, 09:04

Gheorghe premiat pentru pierderea a doua puncte de catre Chindia. Incredibil.Pai atunci cum sa nu arbitreze aiurea in campionat?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează