INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REUNIUNE

Imagine de colecție » Jose Mourinho, Cristi Chivu și eroii lui Inter s-au reunit la 10 ani de la triumful din Liga Campionilor

Cristi Chivu, câștigător al Ligii Campionilor în 2010 alături de Inter
Cristi Chivu, câștigător al Ligii Campionilor în 2010 alături de Inter

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 21:31

La zece ani după triumful din Liga Campionilor, Jose Mourinho (57 de ani) a sunat adunarea trupei fantastice de la Inter. Cristi Chivu (39 de ani) nu a lipsit de la reuniune.

Nerazzurrii nu au putut să sărbătorească așa cum și-ar fi dorit victoria obținută în finala cu Bayern Munchen, scor 2-0. Din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, reuniunea a avut loc online, prin intermediul aplicației Zoom. 

Pe lângă Mourinho și Chivu, în conferință au mai intrat Julio Cesar, Milito, Sneijder, Maicon, Zanetti, Samuel, Cordoba și Materazzi. Cel din urmă a publicat o imagine din timpul discuțiilor.

Imagine de colecție » Jose Mourinho, Cristi Chivu și eroii lui Inter s-au reunit la 10 ani de la triumful din Liga Campionilor

Cristi Chivu a rememorat sezonul de vis

La un deceniu de la triumful cu Bayern, 2-0 în finala Ligii (22 mai 2010), ce a completat o „triplă" de vis, Chivu a rememorat reperele acelui sezon, într-un chat cu fostul său coleg nerazzurro Cordoba. „Mi-am învins teama și nesiguranța de după accidentarea la cap datorită lui Mourinho. În România se zice că pentru a cuceri ceva important e nevoie de un sacrificiu. Când eram la terapie intensivă la Verona, soția mi-a spus că acela e prețul cu care vom lua trofeul, dar i-am zis că e nebună!"

VIDEO / Prim-ministrul Spaniei a dat undă verde revenirii LaLiga în săptămâna 8-14 iunie

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fost golgeter român, acuze dure la adresa țării: „E corupție peste tot! Mi-au cerut 4.000 de mărci să joc. Îi chemau pe Cociș și Florescu în locul meu”

Giovanni Becali dezvăluie o mare greșeală a carierei lui Adi Mutu: „Dacă rămânea, câștiga Balonul de Aur!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  24 Mai 2020, 12:55

Conform gsp, la video-conferință au participat 10 inși... În poză apar cu 60% mai mulți... Să se afle câți inși au participat de fapt? Și care sunt cei pe care gsp a "uitat" să-i menționeze? :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează