INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Incredibilă accidentare pentru un fotbalist de origine română. Stă 6 luni, după ce s-a rupt la debutul în Liga Campionilor!

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2022 14:20 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 14:46

Suf Podgoreanu, israelianul în vârstă de 20 de ani cu tată bucureștean, a evoluat doar 11 minute la Maccabi Haifa, în grupele Champions, la 0-2 cu Benfica la Lisabona. A suferit o ruptură la tendonul lui Ahile și va sta între 6 și 9 luni.

Născut pe 20 ianuarie 2002, la Hadera, 50 km sud de Haifa, Suf este fiul unui bucureștean plecat în Israel, Danny Podgoreanu. 

L-au vrut și „tricolorii” pe Suf Podgoreanu

Un număr 9 de forță, pe care FRF a încercat la un moment dat să-l atragă printre „tricolori”, însă el a ales naționala țării sale, având două selecții. 

În vară, s-a întors la Maccabi Haifa, unde jucase la juniori și unde debutase în fotbalul profesionist. După un sezon la Roma și altul la Spezia, a fost împrumutat la Maccabi, tocmai pentru a evolua în Champions League. 

Suf Podgoreanu a plâns de durere 

A avut ghinion. Marți seară, a debutat în Ligă, la 0-2 cu Benfica, dar zborul lui s-a frânt imediat. A intrat în joc în minutul 67 și, 11 minute mai târziu, a ieșit accidentat. Grav. Lovit brutal de João Mário (ex-Inter Milano), care n-a primit nici măcar cartonaș galben, atacantul a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile. 

Suf a plâns, de durere, de furie. A plâns acolo, în iarba lui „Da Luz”, și în avion, în drum spre casă. A fost încurajat de coechipieri, numai că tânărul nu poate fi consolat. Dezamăgirea e prea mare. 

Va fi operat în Israel sau Italia 

Va lipsi între șase și nouă luni, după ce va fi operat. Intervenția chirurgicală se va derula în Israel sau în Italia. Medicii lui Maccabi discută cu cei de la Spezia, pentru a găsi cea mai bună cale pentru Suf.

Fantastica poveste a fiului lui Diego Simeone, care a debutat și a înscris în Ligă la 27 de ani, după care a izbucnit în lacrimi

Chelsea s-a înțeles cu noul antrenor » Cine îi ia locul lui Tuchel

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează