INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - BARCELONA

NAPOLI - BARCELONA // Isterie la Napoli pentru venirea lui Lionel Messi: „Scriem istoria fotbalului!” + măsuri severe de precauţie din cauza epidemiei de coronavirus

Sursă foto: Twitter Barcelona
Sursă foto: Twitter Barcelona

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 10:56

CHAMPIONS LEAGUE. Jucătorii de la Barcelona vor fi supuşi unui control draconic la aterizarea pe Capodichino, deşi Napoli nu e încă afectat de epidemia de coronavirus care a panicat nordul Italiei şi a oprit Serie A.

  • CONTEXT: Coronavirusul a afectat serios Italia. Mai multe meciuri din primele 3 ligi de fotbal au fost anulate, iar măsuri deosebite de siguranță vor fi luate înaintea înfruntării din Liga Campionilor, dintre Napoli și Barcelona (Detalii, AICI!). 

Napoli îşi ia măsuri severe de precauţie pentru ca epidemia de coronavirus să nu se extindă din nordul deja afectat către sudul Italiei. Controalele pe aeroport sunt şi ele draconice şi nici delegaţia Barcelonei nu poate face excepţie. 

Campionii Spaniei au aflat că, imediat cum vor ajunge azi la prânz pe aeroportul Capodichino, vor fi testaţi. Lui Messi şi colegilor blaugrana, mai puţin Jordi Alba şi Sergi Roberto, ce nu fac deplasarea, li se va lua temperatura şi dacă va fi depistat cineva cu febră va fi izolat de grup şi trimis la spital în carantină

Messi, fascinat să joace contra lui Napoli

Toată lumea vrea să-l vadă pe Messi, considerat de fanii napolitani singurul la nivelul idolului Maradona, motiv pentru care biletele s-au epuizat în doar câteva ore după tragerea la sorţi a „optimilor” Ligii. 

„San Paolo scrie istoria fotbalului!”, prefaţează vicecampioana Italiei, pe contul de Twitter, prima vizită a "Puricelui" în templul marelui Diego, unde va fi casă închisă. 

Spre deosebire de Inter-Ludogoreţ, din „16-imile” EL, fără spectatori. Fascinat de fanii lui Napoli. Şi sextuplul câştigător al Balonului de Aur este fascinat de eveniment: 

„De mult timp doream să joc pe acest stadion, va fi o experienţă foarte frumoasă, pentru că lumea e tare pasionată aici. Îi cunosc pe napolitani şi iubirea lor nebună pentru fotbal, iar Lavezzi mi-a povestit multe lucruri şi abia aştept să joc pe San Paolo”.

  • Napoli - Barcelona se joacă marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport!

10,5 milioane de euroe bonusul asigurat de UEFA pentru calificarea în "sferturile" Ligii

4 deceseşi 152 de persoane infectate cu coronavirus au fost înregistrate oficial în Italia

Vezi și: 

LIGA CAMPIONILOR // Alertă de Coronavirus! Măsuri draconice înainte de Napoli - Barcelona: vestea de ultimă oră primită de catalani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează