INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BRUGES - ATLETICO 2-0

Istvan Kovacs și-a continuat „meciul” cu Diego Simeone: nu l-a iertat nici acum

Istvan Kovacs și Diego Simeone, Foto: Imago Images
Istvan Kovacs și Diego Simeone, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 11:57 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 12:14

FC Bruges - Atletico Madrid 2-0. Istvan Kovacs (38 de ani) l-a avertizat marți seară pe Diego Simeone (52 de ani), care cerea un „galben” pentru un jucător advers. În primăvară, i-a arătat un cartonaș antrenorului lui Atletico pentru proteste.

Al doilea meci arbitrat „central” în actuala ediție a grupelor Champions League, al doilea mare antrenor avertizat de Kovacs.

440 de miliarde și un oraș lung de 170 km prin deșert! Arabia Saudită organizează Jocurile Asiatice de Iarnă (!) într-un megalopolis demn de Star Trek
JOCURILE ASIATICE DE IARNĂ
440 de miliarde și un oraș lung de 170 km prin deșert! Arabia Saudită organizează Jocurile Asiatice de Iarnă (!) într-un megalopolis demn de Star Trek

Thomas Tuchel a fost primul avertizat de Istvan Kovacs

Pe 6 septembrie, chiar la jocul de deschidere a Ligii Campionilor, Dinamo Zagreb - Chelsea (1-0), Thomas Tuchel a protestat vehement în minutul 77, susținând că adversarii croați trag de timp la schimbări, și Kovacs i-a dat „galben”. A fost ultima partidă a lui Tuchel la Chelsea, care a fost demis imediat.

O lună mai târziu, pe 4 octombrie, la Bruges - Atletico (2-0), Kovacs i-a arătat același cartonaș și lui Diego Simeone. În minutul 30, după un duel mai dur la mijlocul terenului, tehnicianul lui Atlético i-a cerut arbitrului să avertizeze un jucător de la Bruges. „Centralul” a sprintat spre margine. „Galben” pentru Cholo.

2 stelea primit Istvan Kovacs în cotidianul Mundo Deportivo. Marca i-a dat doar o stea

Istvan Kovacs a dictat corect penalty pentru Atletico

Nu era primul duel Kovacs - Simeone. În primăvară, pe 5 aprilie, la Manchester City - Atletico (1-0), în turul „sferturilor” Ligii Campionilor, argentinianul a fost nemulțumit de o decizie a „centralului”. Care i-a transmis că îl elimină dacă nu se liniștește.

3 meciuri ale lui FC Brugesa condus Kovacs până acum: o victorie, după două eșecuri

La fel ca la Bruges, doar cartonaș galben. Marți seară, Atletico putea reveni în joc la 2-0 pentru Bruges. Kovacs a dictat penalty în minutul 75 pentru „colchoneros”, corect, când Matheus Cunha a fost agățat în careu de Nielsen

Dar Griezmann a ratat lovitura de pedeapsă. Bară. În faza următoare, același Griezmann a înscris. Era în ofsaid însă. Asistentul Vasile Marinescu a văzut poziția afară din joc a francezului.

7 cartonașe galbenea arătat arbitrul marți seară, dintre care patru jucătorilor lui Bruges

Bruges a înscris 7 goluri, toate marcate de jucători U24

Bruges e revelația acestui sezon al Ligii. Echipa lui Carl Hoefkens (43 de ani, fost jucător al flamanzilor, numit în vară ca antrenor, după ce lucrase din 2018 la juniorii clubului și în stafful primei formații) a câștigat toate cele trei meciuri, cu un golaveraj total uluitor (7-0). 1-0 cu Leverkusen (a), 4-0 cu Porto (d) și 2-0 cu Atlético (a). 

Toate cele șapte goluri au fost marcate de fotbaliști sub 24 de ani: două Jutgla (23), două Sowah (22) și câte unul Sylla (19), Skov Olsen (22) și Nusa (17). Marți seară, Hoefkens a aliniat 6 jucători U24 la start, primul „11” având o medie de vârstă de 25,6 ani.

VIDEO. Marcel Pușcaș, critici la adresa lui Istvan Kovacs: „Nu putea accepta că VAR-ul îl corectează de două ori!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Thierry Henry s-a dat cu capul de pupitru când a revăzut faza reclamată de Xavi

Italienii reclamă un gest scandalos al lui Xavi pe margine

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dorelus
dorelus  •  05 Octombrie 2022, 16:03

Superb arbitrajul romanului, penalty fără ezitare fără ajutorul Var - ului. Și tusierii foarte buni. Televiziune belgiană niciun cuvânt despre arbitraj, nici într-un sens nici altul. Doar la noi arbitrii viciaza rezultate, noi nu ne vedem neputința...

gazistu
gazistu  •  05 Octombrie 2022, 15:09

Istvan il cheama, ce vrei ... numele lui zice totul! :))))

sictir
sictir  •  05 Octombrie 2022, 13:37
Postat de Lorenzzo pe 05 Octombrie 2022, 12:46

Romania joaca la campionatul mondial de tenis de masa si la voi prima stire este despre fcsb si alte tampenii. incredibil ce fel de ziaristi sunteti

Du-te ba d-aci cu tenisul tau sub masa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close