INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

VIDEO Nu a mai rezistat! Întrebarea care l-a iritat pe Jurgen Klopp înaintea partidei cu Napoli din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 10:28 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 11:10

Tehnicianul formației Liverpool, Jurgen Klopp (55 de ani), a fost iritat de o întrebare primită de la un jurnalist italian, la conferința de presă de dinaintea partidei pe care „cormoranii” o vor disputa în compania lui Napoli, în prima etapă din faza grupelor UEFA Champions League.

  • Napoli - Liverpool se joacă de la 22:00, în direct al Digi2, Orange Sport și Prima Sport
23 de goluri în prima seară de Champions League » Mbappe, decisiv în PSG - Juventus + Dinamo Zagreb provoacă marea surpriză
etapa #1
23 de goluri în prima seară de Champions League » Mbappe, decisiv în PSG - Juventus + Dinamo Zagreb provoacă marea surpriză

Jurgen Klopp: „E o întrebare jenantă venită din partea ta. Vrei să creezi vâlvă?”

Antrenorul german a fost vizibil iritat de o întrebare venită din partea unui jurnalist italian, despre cât de sigur este orașul aflat la poalele Vezuviului: „Este o întrebare jenantă venită din partea ta. Vrei să creezi vâlvă? Chiar nu înțeleg de ce mă întrebi asta.

Tu ești din Napoli? Crezi că este un oraș periculos? Eu nu știu. Nu locuiesc în Napoli. Mă simt protejat aici, merg la hotel și acum tu mă întrebi ce cred despre orașul Napoli. Știi exact despre ce vorbesc oamenii atunci când vine vorba de Napoli. 

Dacă niște suporteri se întâlnesc cu alții, atunci orice se poate întâmpla. Nu are nimic de-a face cu orașul, deci nu știu. Dar nu sunt aici ca să creez vâlvă, pentru ca tu să scrii despre asta”, a răspuns neamțul.

Jurgen Klopp: „Nu am câștigat niciodată aici. Nici cu Dortmund, nici cu Liverpool”

Tehnicianul formației din nord-vestul Angliei a mai spus că nu a câștigat niciodată pe „Stadio Diego Armando Maradona”, nici când era pe banca Borussiei Dortmund, nici pe banca englezilor:

„Nu am câștigat niciodată aici. Nici cu Dortmund, nici cu Liverpool. Uneori îmi trebuie mai multe încercări pentru a reuși ceva. De 2,3, sau chiar 4 ori. Asta este a patra oară când o înfrunt pe Napoli la ea acasă.

Ce trebuie să facem? Trebuie să jucăm mai bine decât în cele 3 meciuri precedente. Am pierdut pentru că nu am jucat destul de bine când am venit aici. Un alt motiv este acela că Napoli are o echipă destul de puternică”, a punctat antrenorul „cormoranilor”.

Comunicat Liverpool FC: „Vă sfătuim să nu purtați însemnele clubului atunci când călătoriți”

Într-un video postat pe site-ul oficial al clubului, clubul englez le-a oferit fanilor săi anumite sfaturi legate de deplasarea pe care aceștia o vor face în sudul Italiei: „Le recomandăm suporterilor ce ajung în Napoli înainte de ziua meciului să stea în hotelurile în care sunt cazați pentru a mânca și a bea.

Vă recomandăm să nu purtați însemnele clubului atunci când călătoriți.

Dacă alegeți să vizitați orașul, nu ar trebui să vă adunați mai mulți în același loc și ar trebui să evitați zonele care sunt departe de portul orașului.

Potrivit autorităților italiene, sunteți sfătuiți să aveți mereu la îndemână un act de identitate valabil”, au scris englezii.

Citește și alte articole:

Bătut cu o bară de fier peste față, superstarul din Ligă a apărut cu o mască pe teren
DIN. ZAGREB - CHELSEA 1-0
Bătut cu o bară de fier peste față, superstarul din Ligă a apărut cu o mască pe teren
Panică la Real Madrid! Golgeterul Benzema s-a accidentat în meciul de UCL cu Celtic
Celtic - Real Madrid
Panică la Real Madrid! Golgeterul Benzema s-a accidentat în meciul de UCL cu Celtic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează