INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Puștiul-surpriză al lui Klopp! » Cel mai tânăr titular din istoria Champions League: „Nu vă visați viața, trăiți-vă visul!”

Harvey Elliott// Foto: IMAGO / Uk Sports Pics Ltd
Harvey Elliott// Foto: IMAGO / Uk Sports Pics Ltd

Articol de - Publicat joi, 17 februarie 2022 12:13 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 12:49

Harvey Elliott, 18 ani și 318 zile, a debutat în Champions League, bătând cu numai 36 de zile recordul lui Alexander-Arnold la Liverpool. Și la o victorie: 2-0 în fața lui Inter chiar pe „San Siro”.

Împrumutat sezonul trecut la Blackburn, Harvey Elliott a fost nominalizat la titlul de cel mai bun jucător din Championship (7 goluri și 11 pase decisive). A câștigat și premiul pentru „golul sezonului” la alb-albaștri.

Tânărul cu mamă româncă al lui Salzburg îi promite un retur de foc lui Bayern: „Suntem înfometați!”
LIGA CAMPIONILOR
Tânărul cu mamă româncă al lui Salzburg îi promite un retur de foc lui Bayern: „Suntem înfometați!”

Harvey Elliott, gleznă dislocată. 147 de zile pauză!

Când s-a întors pe „Anfield”, în vară, tânărul mijlocaș a intrat rapid în echipă, profitând de accidentările și infectările cu Covid din lot. Neșansă. 

La al treilea meci la rând titular în Premier, contra lui Leeds, adversarul i-a prins piciorul sub el și i-a dislocat glezna stângă. A stat cinci luni. A revenit pe teren 147 de zile mai târziu, marcând în Cupă.

Luis Figo și-a părăsit soția în urmă cu două săptămâni! Fostul fotbalist de la Barça și Real Madrid s-a întors acum în brațele superbului model suedez
MONDEN
Luis Figo și-a părăsit soția în urmă cu două săptămâni! Fostul fotbalist de la Barça și Real Madrid s-a întors acum în brațele superbului model suedez

Harvey Elliott: de la spectator la titular în 4 ani

Miercuri, Klopp i-a făcut încă o surpriză. Elliott era în primul „11” cu Inter, pe „San Siro”. Cel mai tânăr titular în Ligă din istoria lui Liverpool, la 18 ani și 318 zile (a bătut vechiul record, al lui Trent Alexander-Arnold, cu numai 36 de zile). 

15 milioane de euroeste cota lui Harvey Elliott, conform transfermarkt.de

Harvey debuta în Champions la nici patru ani după ce asistase la Kiev, din tribună, la finala pierdută de Liverpool (1-3 cu Real). A fost spectator pe 26 mai 2018 și jucător de bază pe 16 februarie 2022, în același tricou roșu.

Michael Owen: „Sunt absolut uimit”

„Nu vă visați viața, trăiți-vă visul!”, a fost mesajul lui Elliott, 59 de minute pe teren. Michael Owen, care strălucea ca adolescent la Liverpool, a fost „uluit” de startul lui Harvey: „Ținând cont și de cât a suferit, debutul lui e minunat. 

A pătruns în echipă și a lăsat o primă impresie excelentă. Sunt absolut uimit că a revenit atât de repede și că arată atât de bine în joc. A fost cel mai important vot de încredere primit de la manager”.

16 meciuria jucat Elliott în tricoul lui Liverpool, pentru care a marcat un gol

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

2 șuturi pe poartă, 2 goluri » Inter, năucită de Liverpool în ultimul sfert de oră!

Aterizare eșuată în furtună! Clipe de spaimă pentru Guardiola și jucătorii lui Manchester City

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  17 Februarie 2022, 14:36

Deci Harvey Elliott este cotat la 13.5 milioane de lire sterline. Perla Popescu e cotat la 1.7 milioane dar nea Gigi vrea 50 :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează