INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp, iritat înainte de Liverpool - Ajax: „Poți să te oprești puțin?”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 17:05 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 17:44

Jurgen Klopp (55 de ani), antrenorul celor de la Liverpool, a prefațat partida pe care elevii săi o vor disputa, în etapa a doua a grupelor UEFA Champions League în compania lui Ajax.

  • Liverpool - Ajax e liveTEXT pe GSP.RO în această seară, de la 22:00, și în direct la TV pe Digi 2, Prima 2, Orange 2.

Germanul a spus că jucătorii trebuie să aibă o reacție, ca urmare a înfrângerii suferite în deplasare cu Napoli, scor 1-4. Tehnicianul s-a arătat de asemenea iritat și de comportamentul unui fotograf din timpul conferinței de presă.

Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”
LA LIGA
Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”

Jurgen Klopp, înainte de Liverpool - Ajax: „Trebuie să reacționăm”

Antrenorul a spus că trupa sa trebuie să aibă o reacție, ca urmare a începutului de sezon mult sub așteptări făcut de „cormorani”: „Trebuie să reacționăm, știm asta. Cei de la Ajax sunt, aș spune, într-o situație complet diferită de a noastră. Reconstruiesc din nou masiv echipa și, fără îndoială, o fac foarte bine”, a declarat Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp, despre înfrângerea în fața lui Napoli: „Cel mai prost meci făcut de noi de când sunt la echipă”

Neamțul crede că umilința suferită de englezi în UEFA Champions League a reprezentat cel mai prost meci făcut de Liverpool de la instalarea acestuia pe banca echipei, în 2015: 

„Am vizionat din nou meciul, de mai multe ori, și a fost unul horror. Le-am prezentat băieților situația, o știau deja, dar revăzând-o pare din ce în ce mai clară. A fost cel mai prost meci făcut de noi de când sunt la echipă, și am avut câteva meciuri proaste. Cu siguranță că toată lumea își amintește de meciul împotriva lui Aston Villa (n.r. - pierdut de Liverpool cu 2-7), dar și de altele în care pur și simplu nu ne-am ridicat la nivelul de intensitate necesar. 

Dar tot am avut momente bune în acele meciuri. Dar în acesta niciunul. Deci evident că trebuie să înțelegi de ce se întâmplă asta. Cred că este vorba de nivelul individual al jucătorilor, pentru că 8 din 11 fotbaliști au jucat sub nivelul așteptărilor. În fotbal rezolvi problemele individuale ca o echipă și asta trebuie să facem și noi: să urmăm o idee comună. Totul se bazează pe o apărare foarte solidă. La asta trebuia să lucrăm și la asta am lucrat”, a spus Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp s-a enervat din nou la conferința de presă: „Poți să te oprești pentru o secundă?”

Antrenorul celor de la Liverpool a fost iritat de un fotograf. Germanul nu a putut auzi o întrebare venită din partea unui jurnalist aflat în capătul sălii în care s-a ținut conferința de presă. La început, Klopp le-a cerut fotografilor să se oprească din a face poze, pentru că zgomotul aparatelor foto interfera cu întrebarea venită din partea ziaristului. 

Văzând că aceștia nu îl ascultă, tehnicianul a răbufnit: „Dacă ai putea, pentru o secundă, să te oprești din a face fotografii, atunci poate că aș putea auzi întrebarea”, a punctat, vizibil iritat, Jurgen Klopp.

Klopp a fost nervos și la conferința de presă de înaintea meciului cu Napoli

Germanul a avut același tip de comportament și săptămâna trecută, la conferința de presă de înaintea meciului cu Napoli. Antrenorul a fost enervat de o întrebare legată de siguranța orașului din sudul Italiei: 

„Este o întrebare jenantă venită din partea ta. Vrei să creezi vâlvă? Chiar nu înțeleg de ce mă întrebi asta. Tu ești din Napoli? Crezi că este un oraș periculos? Eu nu știu. Nu locuiesc în Napoli. Mă simt protejat aici, merg la hotel și acum tu mă întrebi ce cred despre orașul Napoli. Știi exact despre ce vorbesc oamenii atunci când vine vorba de Napoli”, a declarat tehnicianul lui Liverpool.

Citește și alte articole:

Muller a stârnit hohote de râs înainte de Bayern - Barcelona: „Mane îmi spune asta de 10 zile”
BAYERN - BARCELONA
Muller a stârnit hohote de râs înainte de Bayern - Barcelona: „Mane îmi spune asta de 10 zile”
„Bătrânul” Lionel Messi îi eclipsează pe Kylian Mbappe și Neymar! Francezul și brazilianul au un început foarte bun de sezon la PSG, dar argentinianul are cele mai bune cifre din Europa!
LIGUE 1
„Bătrânul” Lionel Messi îi eclipsează pe Kylian Mbappe și Neymar! Francezul și brazilianul au un început foarte bun de sezon la PSG, dar argentinianul are cele mai bune cifre din Europa!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează