INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - ATLETICO 1-0

Juventus - Atletico Madrid 1-0 // Paulo Dybala i-a „furat” rolul de protagonist lui Ronaldo: „E un «fuoriclasse»”

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 10:44

Argentinianul Paulo Dybala l-a lăsat în umbră pe Cristiano Ronaldo şi a fost omul meciului Juventus - Atletico Madrid 1-0, cu o bijuterie de gol din lovitură liberă. „Paulo a făcut diferenţa, dar Cristiano a ajutat echipa, şi defensiv”, a spus antrenorul Maurizio Sarri.

Cristiano Ronaldo nu poate fi scos din echipă nici când joacă mai slab, dar marţi Dybala i-a furat rolul de protagonist. 

Încă de la ultimul antrenament, când i-a dat mingea printre picioare portughezului, bucurându-se ca un copil, se vedea că e în mare formă. Paulo a decis derbyul cu Atlético (1-0) şi primul loc în grupă pentru Juventus, cu execuţia genială dintr-o lovitură liberă şi complicitatea lui Oblak, făcându-i invidioşi pe Ronaldo şi Pjanic.

„Speram să dea gol şi să se deblocheze”

„Paulo e un fuoriclasse, trece printr-o perioadă excelentă şi a făcut diferenţa. El şi Higuain sunt doi campioni indiscutabili, de nivel foarte ridicat, iar în vară au existat oferte şi s-a discutat despre transfer, pentru că erau cei mai valoroşi. 

Cristiano a încercat să ajute echipa, pe final a venit şi în apărare. L-am văzut bine fizic şi de aceea nu l-am scos pe el, ci pe Dybala. Speram să dea gol şi să se deblocheze", a declarat antrenorul Sarri.

A salutat milităreşte! 

Tifosii l-au aplaudat în picioare pe argentinian la schimbarea cu Pipita, inclusiv Rihanna, prezentă în tribună. 

Iar Gazzetta dello Sport l-a ales omul meciului şi i-a acordat nota 8. Singura sa pată a fost salutul milităresc, cu care a sărbătorit golul, gluma nepotrivită destinată turcului Demiral (aflat pe bancă) creând însă polemică.

0 eșecuriare Juventus în 18 meciuri jucate în Serie A şi Ligă. Unica neînvinsă în Top 5 campionate Europa

4 meciuricu maximum un şut la poartă are Ronaldo în partidele ca titular la Juventus, ultimul ieri, cu Atlético

12 victoriidin 18 în această stagiune au fost obţinute de bianconeri la un gol diferenţă. A fost al treilea meci fără gol primit acasă cu Atlético

Vezi și: 

VIDEO Jose Mourinho a produs faza serii în Liga Campionilor! Echipa lui a egalat după startul de coșmar și s-a dus direct la copilul de mingi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  27 Noiembrie 2019, 13:19

Nici un salutul milităresc nu mai ai voie in lumea asta dictatoriala in care traim acum ??? Comunistii si nazistii au fost mici copii fata de ceea ce se intimpla acum !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close