INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - ATLETICO MADRID

JUVENTUS - ATLETICO MADRID // Revine Cristiano Ronaldo, inamicul public numărul unu! Cifre incredibile versus Altetico

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 13:24

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus, reintră titular contra victimei sale preferate, Atletico Madrid. Portughezul are 25 de goluri şi opt assisturi în 35 de confruntări cu „plăpumarii”, între care un hattrick la Juve în „optimile” ediţiei trecute. 

  • Juventus - Atletico Madrid e marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Plus, TV Digi Sport 2 și TV Telekom Sport 2 !

„Am câştigat cinci Ligi, iar băieţii aceştia niciuna!”, declara arogant Cristiano după hattrickul cu care a scos-o pe Atlético din „optimile” ediţie trecute. 

Ronaldo are în faţă, marți seară, din nou victima sa favorită, pe care a iertat-o la Madrid, în tur. Portughezul e inamicul public numărul 1 pentru trupa lui Simeone şi Sarri mizează mult pe revenirea lui în formula de start la Juventus.

 Atacantul de 34 de ani a reuşit 25 de goluri şi opt pase decisive în 35 de ciocniri cu „plăpumarii”, dintre care 22 înscrise pentru Real. Inclusiv unu în finala din 2014. 

Iese Higuaín ori Dybala 

Înlocuit de două ori consecutiv de antrenorul bianconerilor, cu Lokomotiv şi Milan, CR7 a fost menajat pentru meciul de sâmbătă contra Atalantei. 

S-a pregătit separat în ziua jocului, însă ieri a făcut antrenament normal şi presa italiană susţine că va fi titular, urmând a-l scoate din teren pe Higuaín sau pe Dybala, protagonişti în revenirea de la Bergamo. 

Şi Cristiano, întors de la naţională cu calificarea la Euro, e încrezător, postând ieri pe Instagram o imagine cu prânzul în familie luat cu băiatul cel mare, Cristiano junior, şi logodnica Georgina.  

Probleme pentru Sarri 

Victoria cu Atalanta a lăsat pagube serioase. Douglas Costa are iar o leziune musculară, De Ligt a suferit o luxaţie la umăr şi Bernardeschi o contuzie intercostală, toţi devenind indisponibili. Şi Simeone are probleme de lot, mai ales în defensivă, unde sunt accidentaţi Giménez şi Savici. Veste foarte bună pentru Ronaldo!

7 golurişi 3 assisturi în 10 dueluri în Ligă are Ronaldo împotriva lui Atlético. A înregistrat 5 victorii, 3 remize şi două înfrângeri. Niciodată n-a fost eliminat de "plăpumari"

Vezi și: 

REAL MADRID - PSG // Eden Hazard vrea să răzbune umilința de la Paris + cum îl ademenește pe Mbappé pe „Bernabeu” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează