INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - LYON

Juventus, pericol mare cu Lyon! S-a aflat ce are Dybala

Paulo Dybala a suferit o întindere a dreptului femural al coapsei stângi în meciul împotriva Sampdoriei, scor 2-0, şi va lipsi minimum zece zile. La limită pentru returul
Paulo Dybala a suferit o întindere a dreptului femural al coapsei stângi în meciul împotriva Sampdoriei, scor 2-0, şi va lipsi minimum zece zile. La limită pentru returul "optimilor" Ligii Campionilor.

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 10:33 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 10:33

Paulo Dybala a suferit o întindere a dreptului femural al coapsei stângi în meciul împotriva Sampdoriei, scor 2-0, şi va lipsi minimum zece zile. La limită pentru returul "optimilor" Ligii Campionilor.

"Alarmă Champions! Dybala în mare pericol să nu joace cu Lyon". Anunţul făcut azi de Gazzetta dello Sport confirmă temerile campioanei Italiei în privinţa atacantului argentinian. "La Joya" ar trebui să stea pe tuşă cel puţin zece zile, după ce examenele medicale efectuate luni au relevat că are întindere musculară la dreptul femural al coapsei stângi. Cum manşa secundă a "optimii" cu Lyon e pe 7 august (în tur 0-1), timpul necesar recuperării e chiar la limită şi antrenorul Sarri aşteaptă cu sufletul la gură să afle dacă poate conta pe Paulo.

"Măcar o bucată de meci"

Acesta a cerut schimbare spre finalul primei reprize a meciului cu Sampdoria (2-0) şi tehnicianul nu a vrut să rişte nimic. Iar după pauză Dybala a apărut cu un bandaj mare şi o pungă de gheaţă la coapsa cu probleme, dar nu s-a reţinut deloc în a sărbători în vestiar cu colegii bianconeri al nouălea scudetto consecutiv. "Stafful medical va face toate eforturile ca Paulo, care în maximum 72 de ore va face un nou set de teste, să fie apt să evolueze măcar o bucată de meci vinerea cealaltă, la Torino", a explicat presa italiană. Douglas Costa a terminat deja sezonul, din cauza unei accidentări, iar celălalt back-up, Higuaín, stă prost cu condiţia fizică. 

11 golurişi 11 assisturi are Dybala în 33 de meciuri jucate în Serie A în acest sezon. În Ligă, Paolo a reuşit trei goluri şi două pase decisive în şapte partide

Citește mai multe știri din Serie A:

N-au mai ținut cont de nimic! Maurizio Sarri a primit țigara de la un jucător, la interviuri: „O meriți!”

Cristiano Ronaldo, bombardierul din pandemie! Record peste record la Juventus: ce ținte uriașe mai are în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  28 Iulie 2020, 18:12

Douglas Costa>>> Dybala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează