INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  „OPTIMI”, TUR

Lazio - Bayern Munchen » Immobile vs Lewandowski, duelul „lunetiștilor”

Immobile vs. Lewandowski 
(foto: Guliver.Getty Images)
Immobile vs. Lewandowski (foto: Guliver.Getty Images)

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021 13:43 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 13:55

Italianul Ciro Immobile a înscris mai mult în grupe, 5 la 3, dar polonezul Robert Lewandowski e mai prolific per total. „Gheata de Aur” și „FIFA World Player” au, împreună, 50 de goluri în acest sezon.

  • Lazio - Bayern, meciul din „optimile” Champions League, se joacă marți, de la 22:00, și este liveTEXT pe GSP.RO. Partida e în direct la TV pe Digi 2, Telekom 2, Look Plus

Se anunță spectacol ofensiv pe „Olimpico” marți, în confruntarea atacanților care s-au duelat în sezonul trecut pentru „Gheata de Aur”. 

Câștigătorul Ciro Immobile contra celui mai bun jucător al lumii în ancheta FIFA, Robert Lewandowski. Două goluri i-au separat în sezonul trecut (36 la 34), dar acum polonezul pare mai în formă și este atuul lui Bayern în prima manșă din „optimile” Ligii Campionilor.

Lewandowski, 7 jocuri din 9 cu gol!

Lewandowski a marcat de 31 de ori în 30 de meciuri din toate competițiile, inclusiv sâmbătă, în eșecul de la Frankfurt (1-2). Din ultimele nouă partide ale bavarezilor, numai cu Hertha și Tigres n-a făcut-o! În grupele Champions, nu a reușit decât trei goluri în patru etape, ratându-le pe ultimele două din cauza operației suferite. În ediția trecută a Ligii a înscris 15, dintre care cinci în fazele eliminatorii.

Immobile, infectat cu COVID-19

Ciro Immobile a scuturat plasele porților de cinci ori în 2021 și nu are cifrele lui Lewandowski. În cele mai recente cinci prezențe pentru Lazio a punctat o singură dată, cu Cagliari. Stă mai bine totuși în Ligă, cu 5 goluri și un assist în 4 partide, și el lipsind tot două etape, din cauza infecției cu noul coronavirus.

Criză în defensiva lui Bayern Munchen

Immobile poate profita de slăbiciunile bavareze defensive, unde Süle e vulnerabil pe dreapta. E o soluție aleasă de Flick, după ce Pavard a testat pozitiv la COVID-19. Din același motiv va absenta Thomas Müller, accidentați fiind Gnabry, Tolisso și Douglas Costa. Dincolo, este out Ștefan Radu, operat de hernie inghinală. 

19 goluri și 4 assisturiare Immobile în 26 de jocuri pentru Lazio în acest sezon

31 de goluri și 8 pase decisivea reușit Lewandowski la Bayern în 30 de partide

Lewandowski e un top player. Îl antrenez și văd că are puține puncte slabe. E ambidextru, rapid, inteligent, bun la cap. Ciro are șut bun, joacă în profunzime, își creează ocazii, dar Robert e mai bun.
- Miroslav Klose, asistent Bayern și fost atacant lazial

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cine vine la București! Luis Suárez, resuscitat de Simeone: „Te face să dai mai mult decât ai crede că poți”

Real Madrid ar trebui să plătească o sumă astronomică dacă i-ar avea pe Mbappe și Haaland!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  22 Februarie 2021, 20:09

Immobile este mult mai bun, Lewandowski joaca la o echipa cocalara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează