INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - BARCELONA

LIGA CAMPIONILOR // Alertă de Coronavirus! Măsuri draconice înainte de Napoli - Barcelona: vestea de ultimă oră primită de catalani

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 18:02

Coronavirusul a afectat serios Italia. Mai multe meciuri din primele 3 ligi de fotbal au fost anulate, iar măsuri deosebite de siguranță vor fi luate înaintea înfruntării din Liga Campionilor, dintre Napoli și Barcelona. 

  • Napoli - Barcelona, turul optimii de finală din Liga Campionilor, se joacă marți, de la ora 22:00.

Barcelona va ajunge luni în Italia, urmând să efectueze în aceeași zi antrenamentul oficial de pe San Paolo. Delegația catalanilor a fost informată că trebuie să treacă printr-un control riguros la sosirea pe aeroportul Capodichino, anunță ESPN. 

Italia, lovită de Coronavirus

Ultimele date făcute publice de guvernul de la Roma sunt îngrijorătoare. Au fost confirmate 152 de cazuri de Coronavirus, trei persoane fiind declarate moarte.

„În acest moment, lumea sportului trebuie să coopereze cu autoritățile, cu Guvernul. Ultimele ore au fost haotice. Nu doar fotbalul a fost afectat, ci toate celelalte domenii”
- Giovanni Malago, președintele Comitetului Olimpic Italian

Vezi și:

JUVENTUS. Batistuta, atac la Cristiano Ronaldo: „E uşor să dai gol 11 etape la rând dacă te odihneşti”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează