INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ETAPA #5

Thriller la Lisabona, Juventus eliminată! Toate rezultatele serii de Liga Campionilor: Tătărușanu, fără emoții

Liga Campionilor, etapa #5 a grupelor +10   FOTO
Liga Campionilor, etapa #5 a grupelor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 23:53 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 09:19

Ciprian Tătărușanu a fost integralist în victoria lui Milan cu Dinamo Zagreb, scor 4-0. Benfica a trecut de Juventus cu 4-3, PSG s-a distrat cu Maccabi Haifa, scor 7-2, iar Real Madrid a pierdut primul meci al sezonului, 2-3 cu Leipzig. 

Programul complet al Ligii Campionilor

Real Madrid, Manchester City, Bayern Munchen, Napoli, Chelsea, PSG, Club Brugge, Benfica și Borussia Dortmund sunt echipele calificate până acum în optimile Ligii. Juventus este eliminată încă din faza grupelor pentru prima dată din 2013! 

Vezi AICI VIDEO cu rezumatele meciurilor din UEFA Champions League

Toate rezultatele zilei din Champions League, mai jos.

Grupa E

FINAL. Salzburg - Chelsea 1-2

Chelsea a deschis scorul cu Salzburg, după golul din 16 metri al lui Kovacic. Adamu a reușit să egaleze în startul reprizei secunde, după o centrare perfectă primită din stângă. Havertz a decis meciul cu un gol fantastic. Șut din afara careului, mingea a lovit bara transversală și a intrat în poartă.

FINAL. Dinamo Zagreb - AC Milan 0-4

AC Milan, cu Tătărușanu în poartă, nu a avut emoții la Zagreb, cu Dinamo. Gabbia a deschis scorul, cu o lovitură de cap. Leoa a majorat diferența în minutul 49, din postură de 1 la 1 cu portarul, iar Giroud a făcut 3-0, din penalty. Și croații au marcat, dar în propria poartă, prin Ljubicic. Mijlocașul austriac și-a dat autogol în minutul 69.

Grupa F

FINAL. Celtic - Șahtior 1-1

La Glasgow, Celtic a deschis scorul cu Șahtior prin Giakoumakis, care a marcat din interiorul careului în minutul 34. Ucrainenii avea să egaleze prin puștiul minune, Mudryk. Mijlocașul lateral a marcat un gol superb, după ce s-a distrat cu apărarea adversă.

FINAL. Leipzig - Real Madrid 3-2

Leipzig a pornit ca din tun cu Real Madrid. În doar 5 minute, germanii s-au distanțat la două goluri. Mai întâi, stoperul Gvardiol a marcat cu o lovitură de cap ('13), apoi Nkunku a trimis sub bară, imparabil pentru Courtois ('18). 

Vinicius a redus din diferență pentru Real Madrid, cu o lovitură de cap trimisă la colțul scurt ('44). Werner a securizat însă victoria germanilor pe final. Atacantul a trimis fără emoții în poartă, din pasa lui Simakan. Rodrygo a completat spectacolul cu un gol la ultima fază, din penalty.

Grupa G

FINAL. Sevilla - FC Copenhaga 3-0

En Nesyri a deschis scorul pentru Sevilla, după o lovitură de cap. Sevilla a rezolvat meciul pe final, prin golurile lui Isco ('88) și Gonzalo Montiel ('90).

FINAL. Dortmund - Manchester City 0-0

Manchester City și Borussia Dortmund s-au anulat reciproc în Germania. În lipsa lui Haaland, schimbat la pauză, echipa lui Guardiola nu a reușit să marcheze în repriza a doua, deși a avut un penalty. Mahrez a ratat însă de la punctul cu VAR, în minutul 58.

Grupa H

FINAL. Benfica - Juventus 4-3

Benfica s-a distrat cu Juventus pe Da Luz în prima repriză, dar a avut emoții pe final. Andre Silva a deschis scorul ('17), dar Kean a egalat 4 minute mai târziu. Portughezii s-au dezlănțuit apoi. Mai întâi, Joao Mario a transformat un penalty, apoi Rafa Silva a marcat cu călcâiul. 

Portughezul a mai marcat o dată, cu o scăriță peste portarul lui Juventus. Milik, intrat în locul lui Kean, a redus din diferență în minutul 77. Două minute mai târziu, McKennie le reaprinde speranțele fanilor lui Juventus. Mijlocașul a marcat pentru 3-4. Rafa Silva a avut șansa unui hattrick în minutul 86, dar a trimis în bară din postură de unu la unu cu portarul advers.

FINAL. PSG - Maccabi Haifa 7-2

Messi, Mbappe și Neymar au făcut spectacol cu Maccabi Haifa. Primii doi au reușit câte o „dublă”, iar Neymar a marcat și a contribuit la golul lui Goldberg. 

Echipa din Israel s-a consolat prin reușitele lui Seck, care a reușit primele sale goluri în acest sezon de Champions League. Pe final, și Carlos Soler a marcat pentru PSG, ducând scorul la 7-2.

Citește și: 

Napoli își continuă traseul remarcabil după victoria cu AS Roma! Doar Mourinho protestează: „Felicitări că ne-a învins fără să merite”
ITALIA
Napoli își continuă traseul remarcabil după victoria cu AS Roma! Doar Mourinho protestează: „Felicitări că ne-a învins fără să merite”
Ar fi mutarea iernii: un alt gigant din Premier League vrea să-l ia pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United
MANCHESTER UNITED
Ar fi mutarea iernii: un alt gigant din Premier League vrea să-l ia pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
emil1986
emil1986  •  26 Octombrie 2022, 07:41

Tataruseanu, cel mai reprezentativ fotbalist roman de cativa ani buni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează