INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ETAPA #5

VIDEO UCL, etapa #5 » Barcelona, OUT din Champions League! Bayern s-a distrat pe Camp Nou + final de infarct la Atletico - Leverkusen

Liga Campionilor, etapa #5 a grupelor
Liga Campionilor, etapa #5 a grupelor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 23:54 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 00:43

Inter a câștigat cu Viktoria Plzen, scor 4-0, în etapa #5 din grupele Champions League. După victoria italienilor, Barcelona a fost eliminată matematic din Ligă. Catalanii au fost umiliți din nou de Bayern, 0-3 pe Camp Nou. Toate rezultatele serii, mai jos.

  • Napoli, Liverpool, Club Brugge, FC Porto, Bayern Munchen, Inter Milano, Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Borussia Dortmund, PSG și Benfica s-au calificat deja în optimile Ligii Campionilor;
  • Ultimele 4 echipe calificate vor fi decise pe 1-2 noiembrie;
  • Barcelona și Sevilla vor continua în Europa League. Alte șase locuri sunt puse la bătaie săptămâna viitoare;
  • Tragerea la sorți pentru optimile UCL va avea loc pe 7 noiembrie.

Inter a trimis-o pe Barcelona în Europa League

Inter s-a distrat cu Plzen pe „Giuseppe Meazza”, scor 4-0, și s-a calificat în optimi. Italienii au trimis-o pe Barcelona în Europa League! Au 10 puncte, cu 6 peste catalani, și avantajul meciurilor directe cu echipa lui Xavi (1-0 și 3-3). Cu Plzen, Dzeko a reușit o „dublă”, iar Mkhitaryan și Lukaku au închis tabela. Belgianul a revenit pe teren după două luni și a marcat la numai 2 minute de la intrarea pe teren.

În celălalt meci jucat la 19:45, Porto a câștigat cu 4-0 împotriva lui Brugge și a luat o opțiune serioasă la calificare. Belgienii, deja calificați în optimi, s-au menajat pentru campionat. „Dragonii” au deschis scorul în prima repriză prin Taremi (33), în timp ce gazdele puteau reveni în meci în debutul părții secunde. Lang a ratat însă o lovitură de pedeapsă. Porto a rezolvat apoi meciul în 13 minute cu golurile lui Evanilson (57), Eustaquio (60) și Taremi (70).

Barcelona, umilită de Bayern pe Camp Nou

Deja eliminată, Barcelona a fost din nou învinsă de „coșmarul” Bayer Munchen. Mane (10) și Choupo-Moting (31) au tranșat meciul din prima repriză. Nemții au mai marcat și în partea secundă, prin Gnabry, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Al 3-lea gol a venit totuși în prelungiri, după reușita lui Pavard.

Bayern își continuă astfel seria perfectă din faza grupelor, cu 5 victorii în 5 meciuri. Singura care a reușit să țină pasul cu campioana Germaniei este Napoli, care și-a spulberat rivalele din grupa A și are cel mai bun golaveraj din competiție, 20-4! Miercuri s-a distrat cu Rangers pe Stadio „Diego Armando Maradona”, 3-0, „dublă” Giovanni Simeone și gol Ostigard.

Nebunie pe final la Atletico Madrid - Leverkusen

Atletico a făcut doar 2-2 acasă cu Leverkusen și a ratat orice șansă de a continua în optimile Ligii. Nemții au deschis scorul, prin Diaby (9), dar spaniolii au egalat prin Carassco (22). Hudson-Odoi a readus-o rapid în avantaj pe Leverkusen (29). Elevii lui Simeone au egalat după pauză prin de Paul (50).

La ultima fază a meciului, Atletico a avut golul victoriei pe masă și șansa de a lupta în ultima rundă cu Porto pentru calificarea în optimi. Carassco a șutat slab din penalty pe centru, iar Hradecky a respins. Balonul a sărit la Saul, care a reluat cu capul în transversală. Mingea a ricoșat tot la un jucător de la Atletico. Șutul pe jos al lui Mandava a fost deviat din fața porții! 2-2, rezultat care o califică pe Porto în optimi!

Liverpool respiră în UCL

Liverpool s-a impus fără emoții cu Ajax, în deplasare, cu scorul de 3-0. Salah (42), Nunez (49) și Elliott (52) au marcat și au trimis echipa lui Klopp în optimi. „Cormoranii” suferă în Premier League, unde sunt abia pe locul 8, la 12 puncte de primul loc, însă în Liga Campionilor au un singur pas greșit, cu Napoli.

Situație dramatică în grupa D. Sporting a remizat cu Tottenham (1-1). Kane marcase la ultima fază, dar golul a fost anulat de VAR. Frankfurt a bătut-o pe Marseille (2-1). Cele 4 echipe stau în 2 puncte, toate având în continuare șanse de calificare. În runda #6, cele două meciuri sunt: Marseille - Tottenham și Sporting - Frankfurt.

Programul complet al Ligii Campionilor

Grupa A

Ajax - Liverpool 0-3

Napoli - Rangers 3-0

Grupa B

Atletico - Bayer Leverkusen 2-2

FINAL. Club Brugge - FC Porto 0-4

Grupa C

FINAL. Inter - Viktoria Plzen 4-0

Barcelona - Bayern 0-3

Grupa D

Tottenham - Sporting 1-1

Eintracht Frankfurt - Marseille 2-1

Citește și: 

Thriller la Lisabona, Juventus eliminată! Toate rezultatele serii de Liga Campionilor: Tătărușanu, fără emoții
etapa #5
Thriller la Lisabona, Juventus eliminată! Toate rezultatele serii de Liga Campionilor: Tătărușanu, fără emoții
Scandal de amploare după El Clasico: Joan Laporta, dat afară din vestiarul arbitrilor!
REAL MADRID - BARCELONA 3-1
Scandal de amploare după El Clasico: Joan Laporta, dat afară din vestiarul arbitrilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
magic4ever
magic4ever  •  27 Octombrie 2022, 13:31

Xavi este antrenor slab...a transferat la greu vara asta si Barcelona arata ca o echipa oarecare....

magic4ever
magic4ever  •  27 Octombrie 2022, 13:29

Ce slaba este Barcelona cu perlele ei Pedri si Gavi...Goretzka si Kimmich au 5 clase peste pustii astia supraevaluati....Lewa mai bine ramanea la Bayern...

cdba3133
cdba3133  •  27 Octombrie 2022, 11:53

Pfui! Nu-mi mai revin din plans :) :) :)...Ales-Ales BAYERN MUNCHEN!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează