INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - ATLETICO MADRID 2-0

VIDEO Klopp și Simeone s-au ignorat după Liverpool - Atletico Madrid: „Nu vreau să enervez lumea cu o strângere de mână”

Diego Simeone // FOTO: Imago
Diego Simeone // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 08:57 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 10:48

Liverpool s-a impus pe teren propriu, 2-0 cu Atletico Madrid, după un meci dominat clar de „cormorari”.

La finalul partidei, cei doi antrenori, Jurgen Klopp și Diego Simeone, s-au ignorat și nu s-au salutat nici de această dată, la fel cum s-a întâmplat și după meciul tur.

„Eu niciodată nu salut la finalul meciului. Nu îmi place. Nu sunt de acord cu această idee. Nu cred că e sănătos pentru că mereu există cineva care nu este mulțumit de meci. Ăsta e modul în care gândesc. Dar, cu siguranță, când îl voi vedea îl voi saluta fără probleme”, a spus atunci antrenorul argentinian.

VIDEO Klopp și Simeone nu s-au salutat după Liverpool – Atletico Madrid

„Nu este nicio problemă. Știu că lui Diego nu-i plac aceste lucruri. Nu vreau să enervez lumea cu o strângere de mână. Lui Diego nu-i place, așa că nu m-am dus la el. Asta e tot. Dar asta nu afectează respectul meu pentru el”, a spus și Klopp.

Să joci cu un om eliminat contra lui Liverpool nu e ușor. Am încercat în repriza a doua să revenim în joc și felicit echipa pentru cum a jucat. Plecăm liniștiți, știind că am dat totul.  Sunt trist pentru că meciul a fost decis foarte repede, cu cele două goluri și acea eliminare. E bine că am rezistat în fața unei echipe care îți dă 7 goluri dacă trebuie s-o facă. Apreciez foarte mult repriza a doua. Acum trebuie să facem un meci bun cu AC Milan .
– Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid

Citește și: 

Ciprian Tătărușanu, paradă de senzație în Milan - Porto! Unde a ezitat portarul român

ROȘU scandalos în Liga Campionilor » Verdictul specialistului: „N-am nicio explicație, chiar nu înțeleg!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
scandautor
scandautor  •  05 Noiembrie 2021, 03:26

Foarte bune imaginile de la final, cu *** Simeone stând fix ca un de-ăla în ploaie, singur, uitându-se cu o privire pierdută în teren, acolo unde Klopp avea cu totul altă treabă decât să vină să-l „deranjeze” cu un salut altfel firesc și de bun simț la oamenii normali, care nu-s țărănuși cocliți. „Apreciază foarte mult repriza a doua” pentru că Liverpool s-a mulțumit cu rezultatul, menajându-se de alte eventuale accidentări din partea unor jucători destul de iritați de neputința și frustrarea acumulate în prima repriză. Să-i trimită o bere lui Klopp împreună cu un mare „săru-mâna”, că dacă-n loc de Liverpool i-ar fi avut în față pe Bayern, nu scăpa nici doar cu alea 7 de care zice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooosick
sooosick  •  04 Noiembrie 2021, 11:57

Au scapat usor cu doar doua goluri primite. Liverpool e in forma!

carol_k
carol_k  •  04 Noiembrie 2021, 11:35

N-am vazut-o pe Atletico niciodata dominata si aproape umilita ca aseara. Pana la eliminare si dupa ea, una justificata. Tribuna impecabila. E o placere sa vezi partidele lor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează