INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - NAPOLI 1-1

Liverpool - Napoli 1-1 // Mertens, pas spre împăcare, dar nu prea » Nu s-a bucurat după gol!

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 13:06

Belgianul Mertens a deschis scorul pe Anfield Road, însă a fost trist după ce Napoli i-a refuzat banderola de căpitan. Dries mai are doar patru goluri până la recordul lui Hamšík. Liverpool și Napoli au remizat, 1-1.

În plin scandal cu preşedintele clubului şi în mare criză în Serie A, Napoli a dat un răspuns puternic criticilor şi a rămas neînvinsă în grupă contra campioanei Europei. După 2-0 pe „San Paolo”, squadra lui Ancelotti a ţinut-o în şah pe Liverpool pe „Anfield Road” (1-1) în ceea ce putea fi seara împăcării cu De Laurentiis. 

Doar că reacţia lui Dries Mertens, care a deschis scorul miercuri cu o diagonală sfidând perfecţiunea, a contrazis însă ipoteza de lucru. Atacantul belgian nu s-a bucurat deloc după gol, îmbrăţişându-l indiferent pe Lozano. 

Pleacă liber la vară?! 

Gazzetta dello Sport a dezvăluit motivul nemulţumirii acestuia. Dincolo de amenda primită pentru revolta de după meciul cu Salzburg, 168.750 de euro, a patra cea mai mare din lot, Mertens e deranjat de faptul că i s-a refuzat banderola, în condiţiile în care căpitanul Insigne n-a făcut deplasarea în Anglia şi e printre cei mai vechi jucători ai azzurrilor. 

„Dries chiar este perceput ca un lider în teren de colegi şi îşi doreşte foarte mult să depăşească recordul lui Hamšík. Are 117 goluri, la doar patru distanţă de performanţa slovacului”, a scris ziarul citat. 

Problema e că trebuie să se grăbească, atlfel patronul l-ar vinde în ianuarie pentru a obţine ceva pe el. Nu se pune problema prelungirii acordului, în vară atacantul care va împlini deja 33 de ani fiind liber. 

117 golurişi 69 de pase decisive are Dries Mertens în 299 de meciuri la Napoli, dintre care 14 reuşite şi 11 assisturi în 31 de jocuri în Ligă

„Cu Ancelotti şi echipa asta, am reuşit două victorii şi un egal contra unei supercampioane. Bravo lor pentru acest răspuns, iar acum capul jos şi la muncă dură, abodând jocurile viitoare ca şi cum ar fi tot cu Liverpool”
Aurelio De Laurentiis, preşedinte Napoli 

„Îmi pare rău că le-am stricat vacanţa fanilor noştri care se aşteptau să câştigăm şi să facem un meci relaxat la Salzburg. Îmi cer scuze, dar se mai întâmplă în fotbal. Grupa rămâne dechisă oricărui scenariu”
Jurgen Klopp, manager Liverpool

Vezi și:

GENK - SALZBURG 1-4 // Ianis Hagi, martor la încă un gol al minunii norvegiene Erling Håland: cifre uluitoare în Ligă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează