INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - SALZBURG 4-3

LIVERPOOL - SALZBURG 4-3 // Jurgen Klopp, despre meciul ciudat cu Salzburg: „Nu sunt supărat, dar trebuie să admit un lucru”

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2019 12:31

LIVERPOOL - SALZBURG 4-3 // Managerul Jurgen Klopp, după thrillerul de pe Anfield în care campioana Austriei a egalat de la 0-3: „E mai bine să primeşti lecţii în timpul meciului şi să le rezolvi, dar noi am greşit că le-am deschis poarta!”

Două veşti bune primite de Liverpool miercuri seară. Campioana Europei a scăpat cu o amendă de 225.000 de euro pentru că a folosit ilegal un jucător în Cupa Ligii cu MK Dons şi a evitat un rezultat ruşinos contra lui Salzburg, după ce a condus cu 3-0! 

Desigur, mai e ajutorul primit de la Genk, care a blocat-o pe Napoli, dar Jürgen Klopp n-are motive de linişte. După mai bine de un an în Ligă, apărarea „cormoranilor” a încasat gol pe Anfield (trei, nu unu!), cu Van Dijk, desemnat jucătorul anului de UEFA, driblat uşor de Hwang Hee-Chan.   

„Ne-am trezit abia la 3-3” 

Echipa ce o demolase pe Genk în runda inaugurală a grupei a revenit neverosimil şi după un ceas era egala campioanei Europei. „Nu sunt supărat, însă trebuie să admit că ne-am pierdut controlul. Am jucat bine până la primul gol primit. E mai bine să primeşti lecţii în timpul meciului şi să le rezolvi, dar noi am greşit că le-am deschis poarta. 

Trebuia să fim mai atenţi, am luat unele decizii eronate şi nu ne-am trezit decât la 3-3, când a venit golul frumos al lui Salah. Ne-a fost dificil să reintrăm în meci”, a mărturisit managerul Jürgen Klopp

La 0-2 am făcut o mutare tactică şi primul gol înaintea pauzei ne-a descătuşat, pentru că am avut prea mult respect faţă de Liverpool. Stadionul ne-a dat energie să revenim împotriva unei echipe incredibile  - Jesse Marsch, antrenor Salzburg

18 goluriare Erling Håland în acest sezon la Salzburg cu cel de 3-3 reuşit contra lui Liverpool. Norvegianul e adversarul României în meciul de pe 15 octombrie din preliminariile Euro 2020

Vezi și: 

GENK - NAPOLI 0-0 // Ianis Hagi, lăudat de antrenorul său: „Un excelent număr 10” + Ce notă a primit românul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close