INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LYON

Declarație șocantă a președintelui lui Tătărușanu: „Suntem niște idioți! Cu Juventus vom avea capul tăiat și picioarele legate”

Jean-Michel Aulas și-a pierdut iar controlul după ce spaniolii au anunțat că vor relua campionatul:
Jean-Michel Aulas și-a pierdut iar controlul după ce spaniolii au anunțat că vor relua campionatul: "Paradoxal că o țară mai lovită de COVID-19 a găsit o soluție pentru restartul fotbalului, în timp ce Franța nu a reușit".

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 15:48

Jean-Michel Aulas și-a pierdut iar controlul după ce spaniolii au anunțat că vor relua campionatul: "Paradoxal că o țară mai lovită de COVID-19 a găsit o soluție pentru restartul fotbalului, în timp ce Franța nu a reușit".

De când s-a anunțat, pe 28 aprilie, că Ligue 1 se întrerupe definitiv, Jean-Michel Aulas a fost cel mai vehement contestatar al deciziei luate de guvernul francez. Clubul său (locul 7) era cel mai afectat, ratând și calificarea în cupele europene.

În week-end, cum a aflat de restartul LaLiga, președintele lui Ciprian Tătărușanu la Olympique Lyon a luat foc. "Suntem într-adevăr niște idioți. E paradoxal că o țară mai lovită de COVID-19 a găsit o soluție pentru restartul fotbalului, în timp ce Franța nu a reușit", a declarat acesta pentru L'Équipe. "UEFA a cerut răbdare și a făcut un protocol sanitar pe care liderii noștri nici nu l-au privit. Ăsta e un scandal absolut".

Știind că în august Champions League va reîncepe cu returul "optimii" Juventus - Lyon, după 0-1 în prima manșă, Aulas protestează încă o dată. "La acest meci, vom avea capul tăiat și picioarele legate. Italienii vor juca de la sfârșitul lui iunie, în timp ce noi nu vom juca deloc". 

28.752 de spanioliși-au pierdut viața în timpul pandemiei (peste 282.000 de cazuri)

28.367 de franceziau murit din cauza noului coronavirus (peste 182.000 de cazuri)

"Fiecare țară a fost afectată diferit și trebuie să își asume o decizie. Pentru mine au fost primordiale sănătatea și siguranța psihică a oamenilor, nu aspectele economice, așa cum s-a întâmplat în alte țări"
Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al sportului

Duel puternic în Bundesliga, Dortmund primește vizita celor de la Bayern

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ladislau Boloni, interviu incendiar » S-a simțit „lucrat” la Antwerp: „Dușmanul din interior este întotdeauna cel mai periculos”

Scandal uriaș la Sevilla! Ce au făcut 4 vedete în plină pandemie: „Puneți totul în pericol!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează