INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - FCSB

Joe Hart dezvăluie dialogul purtat cu Pep Guardiola înaintea meciului cu FCSB: „Ascultă, tu eşti managerul!”

Joe Hart, înaintea meciului cu FCSB. foto: Guliver/Getty Images
Joe Hart, înaintea meciului cu FCSB. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 09:39

Joe Hart (33 de ani), în prezent la Burnley, e unul dintre cei mai importanți goalkeeperi trecuți pe la Manchester City în istoria recentă. 

Portarul a dezvăluit ce a discutat cu tehnicianul Pep Guardiola înaintea ultimului său meci la „cetățeni”, jucat chiar împotriva FCSB-ului, în preliminariile Champions League. 

În sezonul 2016-2017, sorții i-au scos FCSB-ului în cale colosul Manchester City. După acel neverosimil 0-5 de la București, în care Caballero fusese utilizat în poarta englezilor, Guardiola a insistat să-l trimită în teren pe Hart la returul de pe „Etihad”, câștigat de City cu 1-0. La câteva zile distanță, acesta a fost împrumutat în Serie A, la Torino.

Joe Hart: „Pep Guardiola a fost foarte clar cu mine”

„Pep a fost foarte clar cu mine când mi-a spus că trebuie să plec de la Manchester City. Am mai jucat un meci înaintea închiderii ferestrei de transferuri, era un meci din preliminariile Ligii Campionilor cu Steaua Bucureşti.

M-a întrebat dacă vreau să joc şi i-am spus: «Ascultă, tu eşti managerul! Tu decizi cine joacă şi cine joacă, nu eu iau aceste decizii». Am jucat, a fost foarte emoţionant. Nu a fost ok, dar a fost grozav să mă aflu în faţa unui stadion plin de iubire, care a înţeles că decizia de a pleca nu îmi aparţine”, a declarat Joe Hart, potrivit Manchester Evening News.

Ajuns la 33 de ani, Joe Hart evoluează în prezent la Burnley. De-a lungul carierei, acesta a jucat pentru Shrewsbury Town, Tranmere Rovers, Blackpool, Manchester City, Birmingham, Torino și West Ham. Hart a strâns și 75 de selecții în naționala „Albionului”.

VIDEO. FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește și alte știri de actualiate:

FCSB. EXCLUSIV Culisele conflictului Becali - Gnohere » Prețul supărării: 70.000 €

Gigi Becali l-a tachinat în plină stradă pe Patrick Borcea: „De ce nu bagă taică-tu bani la Dinamo? Negoiță e mai prost sau cum?”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2020, 15:17

lui Pep ii plac portarii care au joc bun de picior, care pornesc pe CA din careul propriu!

losche
losche  •  28 Aprilie 2020, 12:29

Slabutz portal serios. Problema lui fiind inconstanta, meciuri bune sigur dar la ce folos daca gafa cand iti era lumea mai draga. S-a insistat cu el caci nu era alt portar englez mai bun si nationalei ii trebuia cineva de renume, insa odata ajuns guardiola la club s-a lamurit rapid ca nu e de folos. Chiar a fost dezamagitor ca a aparat mai des decat pantilimon pe simplul fapt ca era de natia corespunzatoare iar ptr city era o mica mandrie sa aiba portarul nationalei. De aceea nici nu a reusit sa se impuna pe unde a mai trecut, este un portar slabutz. In nici un caz de prima mana.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close