INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNITED - ATALANTA

FOTO L-au enervat pe Ronaldo! Reacție nervoasă după 30 de minute horror în Ligă

CHAMPIONS LEAGUE. Atalanta o conducea cu 2-0 pe Manchester United după 30 de minute. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul britanicilor, a cedat nervos.
CHAMPIONS LEAGUE. Atalanta o conducea cu 2-0 pe Manchester United după 30 de minute. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul britanicilor, a cedat nervos.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 22:56 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 00:09

CHAMPIONS LEAGUE. Atalanta o conducea cu 2-0 pe Manchester United după 30 de minute. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul britanicilor, a cedat nervos. În final însă, gazdele s-au impus cu 3-2 chiar după reușita decisivă a superstarului portughez.

Rezultatele serii în Liga Campionilor

Imediat după ce Demiral a marcat golul doi al italienilor pe Old Trafford, în urma unui corner, Ronaldo a început să țipe la mijlocul terenului, gesticulând nervos:

L-au enervat pe Ronaldo! Reacție nervoasă după 30 de minute horror în Ligă

300 de meciuriare Ronaldo la United, bornă atinsă în această seară (124 de goluri)

United trecea printr-un moment greu. Echipa din Manchester (locul 6) e în afara pozițiilor de UCL în Premier League, însă ocupă acum prima poziție în grupa de Champions.

Zidane, dorit de Cristiano Ronaldo ca antrenor la Manchester United

Manchester United caută să-l înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer, iar prima opțiune este francezul Zinedine Zidane.

Manchester United l-ar fi contactat deja pe fostul antrenor al lui Real Madrid pentru a-l aduce pe Old Trafford, anunță presa spaniolă.

Zidane, 49 de ani, s-a întâlnit în timpul pauzei internaționale cu șefii lui United pentru a discuta detaliile, după ce Cristiano Ronaldo a insistat pentru aducerea tehnicianului francez.

Cristiano Ronaldo ar fi discutat cu conducerea clubului și ar fi cerut explicit să îl aducă pe Zinedine Zidane, antrenor cu care a avut o relație extraordinară la Real Madrid și sub comanda căruia a cucerit multe trofee, potrivit jurnalistului spaniol Eduardo Inda, citat de Express.

„Zidane poate să aibă echipa pe care și-o dorește. Este o opțiune care a apărut în pauza competițională. PSG s-a interesat de el, l-au dorit întotdeauna. L-a vrut și Newcastle, dar în perioada cu meciurile naționalelor, a fost sunat de Manchester United, pentru a-l înlocui pe Solskjaer. Persoana care a garantat pentru el și care l-a recomandat conducerii este Cristiano Ronaldo”, a spus jurnalistul.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Camp Nou a „erupt” sub ochii lui Mircea Lucescu! Doar cu Leo Messi se mai întâmpla așa ceva

Record egalat! Gol istoric în meciul lui Mircea Lucescu din Liga Campionilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close