INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Mario Camora, record fabulos la CFR Cluj

Mario Camora, record fabulos la CFR Cluj
Mario Camora, record fabulos la CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 20:58 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 21:11

Căpitanul clujenilor, Mario Camora, 34 de ani, atinge azi o cifră impresionantă, unică pentru un străin în România, 50 de meciuri în cupele europene pentru o echipă românească!

Venit la Cluj în 2011, a făcut parte din echipa care a câştigat pe Old Trafford în decembrie 2012, când CFR a scos 10 puncte în grupele UCL. De asemenea, din postura de căpitan, şi-a condus echipa spre grupele Europa League în 2019/20 şi 2020/21.

Top 5 prezenţe în cupele europene pentru CFR Cluj

1. Mario Camora - 50 jocuri;

2. Ciprian Deac - 45 jocuri;

3. Emmanuel Culio - 36 jocuri;

4. Ricardo Cadu- 33 jocuri;

5. Adrian Păun 32 jocuri.

Partida cu Lincoln Red Imps de astăzi este a 74-a pe care CFR Cluj o dispută în principalele competiţii europene, în 50 dintre aceste jocuri Mario Camora s-a aflat pe teren (67,6 %).

AICI ai totul despre CFR Cluj - Lincoln Red Imps!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  29 Iulie 2021, 09:53

respect Camora! Faptul ca un jucator venit din Portugalia se poate realiza in plan sportiv si material in Romania si inca la o echipa de provincie, spune ceva despre oameni si despre perceptia asupra realitatii. Desigur, jucatorii romani, viseaza sa joace in vest, in est, la arabi, oriunde, pe salarii anuale cu 6 zerouri. Asta este singurul lor vis. Unul ca Mario Camora face altceva. Castiga mai putin desigur, nu este insa sarac, face istorie, ajunge sa imbrace tricoul tricolor si arata o alta cale de a te raporta la viata si la fotbal in Romania de azi. Ma intreb, Tanase, Morutan, Cicaldau, Ciobanu, Sorescu si alti jucatori romani plini de talent si promitatori, vor fi realizat ce a realizat Camora cand vor ajunge la varsta acestuia? In locul lor as incerca sa reflectez asupra fotbalului si asupra vietii si a valorilor dupa care vor sa traiasca.

qcod
qcod  •  29 Iulie 2021, 01:26

asta e mai roman decat multi de pe aici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează