INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Messi-Neymar-Mbappe, doar 30 de ore în Israel! Interdicțiile incredibile impuse de PSG, la hotelul din Haifa

Leo Messi și Marco Verratti, Foto: Instagram @psg
Leo Messi și Marco Verratti, Foto: Instagram @psg

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2022 15:17 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 15:17

Securitatea va fi totală pentru delegația lui PSG la meciul cu Maccabi Haifa, programat mâine, de la ora 22:00, în grupa H a Ligii Campionilor.

  • Maccabi Haifa și PSG se înfruntă miercuri, de la 22:00, în a două etapă a grupelor din Champions League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport 4.

Alertă maximă în Israel. Vin Messi, Neymar și Mbappe! S-au luat măsuri speciale. Parizienii aterizează diseară, în jurul orei 19:00. Nu pe micuțul aeroport din Haifa, ci pe „Ben Gurion”, de lângă Tel Aviv. 

Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”
LA LIGA
Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”

Jucătorii lui PSG, luați de pe pistă! Stau la cel mai bun hotel din Haifa

Autocarul îi va aștepta pe pistă, la scara avionului. Și, de acolo, încadrați de poliție, se vor îndrepta spre Haifa, 120 de kilometri. Starurile roș-albastre vor rămâne doar 30 de ore în Israel. Nu vor mai face antrenamentul oficial. S-au pregătit azi, la Paris, au făcut conferința de presă tot în Orașul Luminilor, prin zoom. Iar la sfârșitul partidei vor participa la conferință și vor pleca direct de la stadion spre aeroport. 

5.000 de dolaria fost prețul cerut pe piața neagră pentru un bilet la meciul Maccabi Haifa - PSG, din Champions League

Vor sta la Dan Carmel, cel mai bun și mai scump hotel din Haifa, transformat într-o fortăreață. Au rezervat un etaj întreg, au echipa lor de securitate și colaborează cu o firmă de pază israeliană importantă. 

Interdicții impuse de PSG: Nici bucătarii și chelnerii n-au voie cu telefoane

Interdicții impuse de PSG: oficialii lui Maccabi nu au voie să vină la întâlnirile oficiale cu aparate foto. Iar la hotel, tot personalul, inclusiv cei de la bucătărie și chelnerii, trebuie să lase telefoanele la intrare. 

300 de polițiști și 600 de oameni de ordinevor asigura paza la stadion pentru Maccabi Haifa - PSG

VIDEO. Antrenamentul oficial al PSG, înaintea meciului cu Maccabi Haifa

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Kylian Mbappe poate pleca mai repede de la PSG! Detaliile contractului, dezvăluite de presa din Hexagon

Debut spectaculos la Bayern pentru fostul atacant al lui Dinamo: a înscris după numai 36 de secunde!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează