INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - DINAMO KIEV 2-1

Moment uluitor! Ce face Messi pe teren în timpul partidei cu elevii lui Mircea Lucescu

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 13:56 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 14:14

Căpitanul Barcelonei a fost surprins mergând pe teren și lăsându-și adversarul să treacă pe lângă el fără să aibă nicio reacție.

Niciodată, Leo Messi nu a alergat mult pe teren. Și, într-un interviu, argentinianul a explicat că, atunci când merge sau stă pe gazon, analizează jocul, își urmărește adversarii, făcând planul pentru meci.

Moment uluitor! Ce face Messi pe teren în timpul partidei cu elevii lui Mircea Lucescu
Lionel Messi a fost surprins mergând pe teren

Totuși, căpitanul Barcelonei a fost surprins miercuri într-un moment când parcă tratează jocul cu nepăsare. Un scurt filmuleț care a devenit viral pe rețelele de socializare. Nu doar că se retrage mergând, după un atac eșuat, dar nu face nimic pentru a împiedica replica lui Dinamo Kiev. Un adversar trece la câțiva metri de el în cercul de la mijlocul terenului, iar Messi pur și simplu se uită. Nu are nicio reacție.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

25% din Europa are spectatori în tribune! Ungaria are spectatori, deși pandemia e la nivelul din România

Jucătorii lui Manchester United, făcuți praf după gafa anului: „Ca niște copii de zece ani. Comic. Rușinos. Tăntălăi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  05 Noiembrie 2020, 15:49

Koeman e un antrenor foarte slab, el l-a facut pe Messi sa vrea sa plece si dupa aia l-a fortat sa ramana, iar acum clubul se afla intr-o situatie penibila platind cu o caruta de bani un jucator care nu nu mai e motivat. Mai bine il lasau sa plece, era mai bine pentru toata lumea: pentru Messi ca avea parte de o noua provocare pe final de cariera, pentru Barcelona ca scapa de salariul lui mare si pentru amatorii de fotbal care se bucurau sa vada un Messi motivat jucand fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează