INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA F

Motivul uluitor pentru care starul unui club de Champions League a fost scos din lot! Totul s-a întâmplat în autocarul echipei

Emmanuel Dennis
Emmanuel Dennis

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 15:12 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 15:22

Nigerianul Emmanuel Dennis (23 de ani), atacantul lui FC Bruges, s-a certat cu antrenorul pentru locul din autocar chiar înaintea meciului cu Dortmund, încălcând regulile de siguranță anticoronavirus.

Înaintea meciului de la Dortmund, nigerianul Emmanuel Dennis era în lotul lui FC Bruges. Ar fi trebuit să joace contra Borussiei. Dar atacantul în vârstă de 23 de ani a dispărut din echipă. Când jucătorii s-au urcat în autocar, Dennis a vrut să stea pe un loc pe care nu avea voie, din cauza măsurilor de siguranță anticoronavirus, a dezvăluit cotidianul flamand Het Laatste Nieuws. Tehnicienii, managerul și colegii au încercat să-l facă să înțeleagă.

Au început să se certe și, enervat, antrenorul Philippe Clement a decis să-l excludă din lot. Atunci, pe loc. Pur și simplu, l-a lăsat la hotel. Și nigerianul nu va scăpa de o amendă usturătoare. Clement le-a spus doar atât jurnaliștilor belgieni: „Nu a respectat regulile”.

Dennis se simte de neatins în vestiar și face ce vrea. Uneori se antrenează bine, alteori pare dezinteresat, enervându-i pe antrenori și pe coechipieri.
- Het Laatste Nieuws, cotidian belgian

VIDEO Alin Stoica: „În Belgia sunt o legenda!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cosmin Olăroiu e nemulțumit de conducerea lui Jiangsu Suning și amenință că pleacă! Ce l-a deranjat pe antrenorul român

Gestul lui Cristiano Ronaldo a ieșit abia acum la iveală! Ce a făcut starul portughez când un adversar i-a cerut tricoul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează