INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - PSG 2-1

Neymar își pregătește plecarea » Atac la PSG: „Voiam să joc, dar clubului i-a fost frică!”

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 15:20

Neymar s-a plâns de modul cum a tratat Parisul ultima sa accidentare, acuzând că din cauza celor din jur nu a fost el în formă la Dortmund, scor 1-2. 

E o obișnuință la Neymar în ultimul timp. Când are o problemă, o nemulțumire, dă vina pe club, pe cei din jur. Nu face decât să aprindă spiritele, încercând să forțeze în fiecare zi plecarea de la PSG.

Și acum, după înfrângerea de la Dortmund, 1-2 în turul "optimilor" Ligii, acuză PSG de modul cum a gestionat situația la ultima sa accidentare, la coaste. Sugerând că din cauza parizienilor nu a fost el în formă pentru primul meci important al anului.

Brazilianul, 28 de ani, nu a fost mulțumit că, de la 1 februarie, de când a fost lovit în partida cu Montpellier, roș-albaștrii l-au protejat în așteptarea Champions.

"E dur să stai patru partide fără să joci. Din păcate, nu a fost alegerea mea, a fost decizia clubului, a medicilor, ei au luat această hotărâre", a răbufnit Neymar în 15 secunde acide la zona mixtă. "Nu mi-a plăcut ce au făcut, am avut multe discuții despre acest subiect. Voiam să joc, mă simțeam bine, dar clubului i-a fost frică. La sfârșit, eu sunt cel care sufăr".

Citește și:

Moment ciudat cu Diego Maradona pe bancă! A primit un pliculeț, iar colaboratorii l-au ascuns de camere

Real l-a prezentat pe Reinier, „noul Kaka”, puștiul-teribil brazilian de 30 de milioane!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
melcul_furios
melcul_furios  •  20 Februarie 2020, 16:00

Neymar o sa intre in istorie cu greseala facuta - era titular in MSN la Barcelona, alaturi de Messi si Suarez, echipa mergea brici si el era mereu in atentia tututor. A plecat la PSG unde e rotit si deseori sta pe banca si e in umbra lui Mbappe de care toti vorbesc, fiind cu 8 ani mai tanar si mai scump decat Neymar. In plus, PSG nu atrage la fel de multa atentie ca Barcelona, campionatul e mai slab si sunt sanse bune sa iasa din CL mai iute decat Barcelona, ceea ce inseamna ca a facut mutarea fix degeaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează