INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Obține Liverpool revanșa în Liga Campionilor? Cotă 45 pentru o victorie cu Napoli

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 12:00

Liverpool și Napoli se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor. 

„Cormoranii” au un sezon excelent până în momentul de față. Au un avans de 8 puncte în campionat, iar în Liga Campionilor sunt ca și calificați în primăvara europeană. Urmează însă un meci dificil cu Napoli, singura formație care a învins-o pe Liverpool în timp regulamentar în acest sezon, scor 2-0. 

Italienii trec însă printr-una dintre cele mai negre perioade din ultimii ani. Vin după șase meciuri fără victorie, ultimul succes fiind obținut în urmă cu o lună! Mai mult, în ultimele 10 partide, Napoli a câștigat numai în două rânduri. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 45 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!)  

  • Liverpool are 13 meciuri consecutive fără înfrângere; 
  • „Cormoranii” au primit gol de fiecare dată în ultimele 10 partide oficiale; 
  • Napoli are numai trei victorii în deplasare în acest sezon; 
  • Italienii au pierdut ambele deplasări pe Anfield disputate până acum. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 45, în loc de 1.36. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 225 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează