INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Obține Liverpool victoria decisivă pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor? Cotă 60 pentru un succes cu Salzburg

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 09:08

Salzburg și Liverpool se întâlnesc marți, de la 19:55, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. 

„Cormoranii” au un sezon excelent, domină Premier League și sunt la un pas de primăvara europeană. Au nevoie însă de un punct în Austria pentru a fi siguri că vor obține biletele pentru optimi. O înfrângere i-ar retrograda pe locul 3, dacă Napoli o învinge pe Genk! 

Salzburg a avut evoluții peste așteptări în grupa E și are o șansă uriașă să elimine campioana Europei. Meciurile austriecilor au fost extrem de spectaculoase, marcându-se în total 27 de goluri. O medie de peste 5 reușite pe meci!  

Misiunea va fi însă infernală, Liverpool având o singură înfrângere în acest sezon în timp regulamentar, 0-2 cu Napoli. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 60 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!)   

  • Liverpool a avut mari emoții la confruntarea de pe Anfield cu Salzburg, când s-a impus cu 4-3; 
  • „Cormoranii” au opt victorii în ultimele 10 deplasări; 
  • Salzburg a primit gol în 8 dintre ultimele 10 partide disputate acasă; 
  • Liverpool a primit gol în 13 din ultimele 14 meciuri oficiale. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 60, în loc de 1.83. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
johanisoaia
johanisoaia  •  10 Decembrie 2019, 19:54

Liverpool pierde. Joaca prost in deplasare iar Salzburg are nevoie de victoria asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează