INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Oprește Barcelona revenirea lui Napoli? Cotă mărită la 70 pentru o victorie în optimile Ligii

Messi a marcat patru goluri în victoria Barcelonei din week-end, 5-0 cu Eibar. Foto: Reuters
Messi a marcat patru goluri în victoria Barcelonei din week-end, 5-0 cu Eibar. Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 08:31

Napoli și Barcelona se vor întâlni marți, de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor.

Napoli dă semne de revenire după un sezon dezamăgitor. Italienii au bifat șase victorii în ultimele șapte meciuri oficiale. Trei dintre ele au venit chiar în fața favoritelor la câștigarea titlului, 1-0 cu Lazio și Inter și 2-1 cu Juventus. Chiar și în aceste condiții însă, napolitanii încă au emoții în privința calificării în cupele europene. Ocupă abia locul 6 în Serie A, profitând însă și de faptul că Verona și Parma au un meci mai puțin disputat.

Barcelona pare că începe să se adapteze la stilul lui Quique Setien. Catalanii au revenit pe primul loc în La Liga și vin după trei victorii convingătoare în care au marcat 10 goluri! Catalanii nu pot conta pe Suarez și Dembele, accidentări mai vechi, dar nici pe Jordi Alba și Sergi Roberto, care au lipsit și în ultima etapă din campionat, 5-0 cu Eibar. Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale, un bookmaker important oferind cota 70 pentru un succes al Barcelonei (detalii AICI)!

  • Napoli a primit gol în 10 din ultimele 15 partide jucate acasă; 
  • Barcelona a câștigat numai două meciuri în ultimele șase deplasări; 
  • Catalanii au 7 victorii în ultimele 10 meciuri oficiale;
  • Napoli a câștigat numai 4 meciuri din ultimele 12 disputate pe teren propriu.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Barcelonei a fost mărită la 70, în loc de 2.15. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează