INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H

Fără cusur! Ovidiu Hațegan, prestație excelentă în Manchester United - Bașakșehir 4-1

Ovidiu Hațegan, foto: Imago Images
Ovidiu Hațegan, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 14:26 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 14:39

Ovidiu Hațegan a condus foarte bine meciul de pe Old Trafford, dintre Manchester United și Basaksehir, scor 4-1. VAR i-a confirmat lovitura de la 11 metri scoasă de Rashford, iar tehnologia video l-a ajutat la golul turcilor.

Al patrulea joc consecutiv în grupele actualei Ligi a însemnat o prestație fără cusur pentru Ovidiu Hațegan pe „Old Trafford". Arbitrul român a apreciat foarte bine cea mai grea fază a meciului și a acordat corect penaltyul pentru Man. United în minutul 35, fază în care Rashford a căzut în careu după un duel cu Bolingoli. Tot decarul gazdelor a transformat la al treilea gol cu Basaksehir(4-1).

Crăciunescu: „Atacantul a fost isteț”

„Este un contact la nivelul șoldului și nu se poate vorbi despre un «umăr la umăr». Atacantul este suficient de isteț să pună frână și să provoace faultul fundașului, ce intervine imprudent. N-atinge mingea și se impunea lovitura de la 11 metri", explică fostul mare arbitru român Ion Crăciunescu.

N-a fost nici ofsaid

Ovidiu Hațegan a avut în decizia sa sprijinul din camera VAR, unde s-a confirmat și aprecierea bună de la tușă (Octavian Șovre) a poziției în joc la centrul terenului din care pornește Rashford. Tehnologia video l-a ajutat să acorde golul oaspeților din lovitură liberă reușit de Türüç, portarul De Gea respingând clar mingea din spatele liniei. Ceasul i-a dat bip și Hațegan a arătat centrul. 

4 meciuria fluierat Ovidiu Hațegan în Ligă în fiecare din ultimele șase sezoane. Are 31 în total

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

PSG - LEIPZIG 1-0 » Julian Nagelsmann, furios după eșecul de la Paris: „O glumă de penalty"

Dinamo Kiev - Barcelona 0-4 » Mircea Lucescu, atac frontal la arbitru: „Ne-a refuzat un penalty la 0-0! Știu că iau partea celor puternici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  25 Noiembrie 2020, 15:25

iar se oftica Ioanitoaia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează