INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Atac oribil al suporterilor extremiști ai lui Porto! I-au lovit familia antrenorului: „Autorii acestui act sălbatic trebuie rapid identificați”

Suporterii radicali ai lui FC Porto, Foto: Imago Images
Suporterii radicali ai lui FC Porto, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 17:17 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 17:26

Suporterii radicali ai lui FC Porto au aruncat cu pietre în mașina în care se aflau soția și doi fii ai antrenorului Sergio Conceicao, după 0-4 cu FC Bruges în Liga Campionilor. Nevasta și unul dintre băieți au fost răniți.

Campioana Portugaliei a pornit cum nu se poate mai rău acest sezon de Champions League. Învinsă în ambele meciuri la startul grupelor (și în campionatul intern, 1-3 cu Rio Ave, după 0-3 la pauză). 

Rădoi a rămas fără golgeter! „S-a rupt” și ratează derby-ul cu FCSB
CSU CRAIOVA
Rădoi a rămas fără golgeter! „S-a rupt” și ratează derby-ul cu FCSB

Sergio Conceicao, o emblemă la FC Porto 

Dacă 1-2 cu Atletico, primind ultimul gol în al 11-lea minut de prelungire, nu era o dramă, acest 0-4 cu FC Bruges acasă a fost absolut neașteptat. 

Atac oribil al suporterilor extremiști ai lui Porto! I-au lovit familia antrenorului: „Autorii acestui act sălbatic trebuie rapid identificați”
Sergio Conceicao, antrenor FC Porto, Foto: Imago Images

Fanii extremiști au reacționat oribil. Nu doar că i-au fluierat pe jucători și pe Sergio Conceicao, fost mare jucător al alb-albaștrilor, antrenorul cu 8 trofee în cinci ani pe „Estadio do Dragao”. 

FC Porto anunță: „Autorii acestui act sălbatic trebuie rapid identificați” 

Suporterii radicali i-au atacat familia antrenorului portughez! Potrivit cotidianului lusitan Record, au aruncat cu pietre în mașina în care se aflau soția Liliana și doi dintre cei cinci fii ai lui Conceicao (Rodrigo, 22 de ani, și Jose, 7 ani). 

Nevasta acestuia și unul dintre copii au fost atinși de cioburile geamurilor sparte. Totuși, tehnicianul a fost prezent la ședința de pregătire de astăzi. 

„Autorii acestui act sălbatic trebuie rapid identificați. Trebuie să plătească”, a comunicat clubul pe site-ul său oficial.

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Decizie incredibilă în Ligă! Cum NU s-a dat un asemenea penalty?!

Bayern câștigă, dar tensiunile există » Oliver Kahn le confirmă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  14 Septembrie 2022, 22:16

Dinamovistii mai atacau masini pe sosele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează