INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

Președintele UEFA amenință PSG?! „Cine nu încheie campionatul pe teren va juca în preliminarii sezonul viitor”

PSG a fost încoronată campioana Ligue 1 după ce sezonul a fost suspendat // sursă foto: Guliver/gettyimages
PSG a fost încoronată campioana Ligue 1 după ce sezonul a fost suspendat // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 16:09

Aleksander Ceferin (52 de ani), președintele UEFA, e nemulțumit că Franța și-a suspendat campionatul, sugerând că primele două clasate, PSG și Marseille, n-ar mai avea garantate locurile direct în grupele Ligii.

După atacul direct asupra Franței în interviul pentru postul de televiziune beIN Sports, „Era important să stabilim pe teren campioana și locurile 2, 3 și 4. Decizia a fost prematură. Nu văd niciun motiv pentru care autoritățile franceze au interzis organizarea meciurilor fără public", președintele UEFA merge și mai departe. 

Sugerează că PSG și Marseille (primele două poziții din Ligue 1) n-ar mai avea garantate locurile direct în grupele Ligii.

Președintele UEFA: „Cine nu încheie campionatul pe teren va juca în preliminarii!”

„Cred că majoritatea ligilor își pot termina întrecerile interne. Cine nu încheie campionatul pe teren va juca în preliminarii sezonul viitor în cupele europene", a declarat Aleksander Ceferin pentru Corriere dello Sport. 

Acesta a mai anunțat anunțat: „Pentru această stagiune, avem un plan concret pentru finalizarea competițiilor continentale. Trebuie să așteptăm confirmarea datelor de către Comitetul Executiv. Dar pot garanta că se vor juca până la capăt în august, dacă nu se va produce un cataclism".

VIDEO. Francezii s-au răzgândit » Sezonul nu se anulează, iar PSG devine campioană!

Citește mai multe știri despre fotbalul european:

Star din Premier League, prins în flagrant: în plină pandemie, a zburat la Paris și a avut o orgie în hotel!

BORUSSIA DORTMUND - SCHALKE 04, liveTEXT de la 16:30 » Bundesliga revine cu un derby de zile mari!

Cristi Chivu, elogiat de un jucător care a evoluat cu Puyol, Pique și Thiago Silva: „Chivu, cel mai bun fundaș!” » Laude și pentru Lobonț: „Un adevărat caracter”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  16 Mai 2020, 17:14

O fi având inpresia Ceferist ăsta că PSG nu trece de Ljubliana lui , sau de Mura , sau alte răpciugi din Slovenia ? Băi Ceferin , ăia trimit juniorii și vă scot fotbalul sloven din cap ... Parcă-i din Videle Ceferist ăsta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează