INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA

FOTO Protest la Bayern - Barcelona după moartea Reginei Elisabeta a II-a » Ce mesaj a apărut în tribune

La partida Bayern - Barcelona din grupele Champions League, galeria bavarezilor a prostestat împotriva modificărilor de program efectuate după decesul Reginei Elisabeta a II-a.
La partida Bayern - Barcelona din grupele Champions League, galeria bavarezilor a prostestat împotriva modificărilor de program efectuate după decesul Reginei Elisabeta a II-a.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 22:35 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 23:04

La partida Bayern - Barcelona din grupele Champions League, galeria bavarezilor a prostestat împotriva modificărilor de program efectuate după decesul Reginei Elisabeta a II-a (joi, 8 septembrie).

„Amânări de meciuri și suspendări de ultim moment din cauza unei morți în familia regală?! Respectați fanii!”, a fost mesajul afișat de fanii lui Bayern în spatele porții lui Manuel Neuer.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a afectat fotbalul

Săptămâna trecută, duelurile din Premier League au fost suspendate ca urmare a decesului Reginei Elisabeta a II-a. De asemenea, doar 7 meciuri ale etapei #8 din PL se vor disputa weekendul viitor, iar 3 vor fi reprogramate. Motivul? Orașele de disputare ale acestora sunt afectate de funeraliile Reginei.

Partidele care nu se vor juca weekendul viitor sunt: Chelsea - Liverpool, Manchester United - Leeds și Brighton - Crystal Palace.

Moartea Reginei a dereglat și programul partidelor din cupele europene. Meciul Arsenal - PSV Eindhoven, din grupa A de Europa League, nu se mai joacă joi, 15 septembrie. A fost amânat din motive de securitate.

„Amânarea partidei este necesară în contextul în care majoritatea agenţilor de ordine sunt angrenaţi în asigurarea bunei desfăşurări a ceremoniilor de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Vom anunţa în perioada imediat următoare când se va disputa partida dintre Arsenal şi PSV Eindhoven”, au transmis astăzi oficialii UEFA.

Din același motiv, UEFA a stabilit ca partida dintre Rangers și Napoli, din grupa A de Liga Campionilor, să fie amânată cu 24 de ore. În loc de marți, 13 septembrie, se va juca miercuri.

Am decis amânarea cu 24 de ore a partidei din cauza lipsei personalului de securitate de pe Ibrox Park, aşa cum a comunicat clubul gazdă, în contextul în care acesta este angrenat în mare parte în asigurarea bunei desfăşurări a ceremoniilor de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Comunicat UEFA

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Jurgen Klopp, iritat înainte de Liverpool - Ajax: „Poți să te oprești puțin?”

Răzvan Lucescu, Mister 100 la PAOK, într-un meci cu scântei: „Sunt antrenorul care a scris istorie aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
Marba1948
Marba1948  •  14 Septembrie 2022, 11:44

gicab - Corect! Dar de unde ziarist respectabil?

username_2
username_2  •  14 Septembrie 2022, 10:01

sărmanii englezi n-au destui agenți de ordine...ar trebui să importe de urgență din România, noi avem turme de pensionari speciali securiști, milițieni, apeviști, ieșiți la pensie la 40 de anișori...îi dăm pe gratis, englezii numa să le plătească pensiile speciale da mă tem că n-au atîția bani

gicab
gicab  •  14 Septembrie 2022, 09:37

Un jurnalist respectabil nici nu publica o asemenea știre

Vezi toate comentariile (6)
Comentează