INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RB LEIPZIG - PSG 2-2

Explicațiile lui Mauricio Pochettino, după ce PSG s-a încurcat din nou în Ligă: „Ne-am sacrificat și am suferit”

Mauricio Pochettino // FOTO: Imago
Mauricio Pochettino // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 08:36 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 09:50

PSG a făcut un nou pas greșit în grupele Champions League și a remizat cu RB Leipzig (2-2), fiind egalată în minutul 90+3.

După al doilea egal în 4 meciuri în grupe (după 1-1 cu Brugge), PSG a pierdut șefia grupei, fiind depășită de Manchester City, care are 9 puncte, cu unul peste francezi.

Mauricio Pochettino, explicații după RB Leipzig - PSG

După meci, argentinianul Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a încercat să explice de ce echipa sa nu a putut câștiga partida. Tehnicianul i-a lăudat pe jucătorii săi pentru că au revenit de la 0-1, dar s-a arătat dezamăgit de cum au început partida.

„Meciul a început cu noi primind gol la prima loc acțiune. După aceea, echipa a avut dificultăți în a controla mingea în fața unei echipei care are energie. 

Sunt dezamăgit, la fel ca jucătorii, din cauza primelor 15-20 de minute, când ne-a fost greu să controlăm meciul. Nu am arătat o imagine bună. Asta e marea dezamăgire, că nu am putut intra în meci așa cum ne-am gândit. 

Am fost capabili să marcăm două goluri în prima repriză, iar în repriza a doua am fost în control, echipa s-a așezat mai bine. Am avut multe șanse de marca din nou și de a termina meciul. Noi am avut cele mai mari ocazii, dar nu am putut marca. Am avut controlul în repriza a doua. Ei au avut o singură acțiune, în final, când s-a dictat penalty și așa am pierdut două puncte.

Am întors scorul, am luptat, ne-am sacrificat și am suferit. E păcat că am primit gol în final, mai ales că puteam închide meciul cu ocaziile pe care le-am avut în repriza a doua. 

Nu se schimbă nimic în grupă, acum că Manchester City e prima. Obiectivul e calificarea. Dacă te califici de pe primul loc, mai bine. Până acum am fost primii și City a fost pe doi, acum e invers. Dar obiectivul e calificarea în faza următoare”, a spus Mauricio Pochettino la conferința de presă.

VIDEO Ronaldinho, în vizită în vestiarul lui PSG

Citește și: 

Ciprian Tătărușanu, paradă de senzație în Milan - Porto! Unde a ezitat portarul român

ROȘU scandalos în Liga Campionilor » Verdictul specialistului: „N-am nicio explicație, chiar nu înțeleg!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează